perjantai 12. huhtikuuta 2013

KORTTEJA

Rouva Jones sai ilokseen pikkuisen paketin. Paketista paljastui pino kortteja, neljää sorttia. Ja juliste. Tuotemerkki on ihan uusi Suomessa ja nimeltään Paqhuis. Kurkkaapa valikoimaa Cilla's nettikaupassa, klik.

Harlekiinikuosinen Tine K Homen muistikirja on tulossa Mrs Jones Lifestyle Shopin valikoimaan.
Fermin kori on Grey&Whitesta. Vielä päivä hommia ja sitten ihanaan Hankoon;-) Kehystin jo tuon sydänkortin ja aion viedä sen mukanani. Näette sitten myöhemmin mitä puuhaan sängynpäätyyn.
Kivaa perjantaita!Lainasin Cilla's sivuilta tietoa Paqhuisista:
Hollantilaisen Paqhuisin kauniit sisustusjulisteet on painettu 250g vahvuiselle satiinipintaiselle kartongille. Julisteiden koko on 400 × 500mm ja ne sopivat standardikokoisiin kehyksiin. Vaihtoehtoina ovat: Do small things with great love ja Home is where the heart is.
PAQHUIS on hollantilaisten Karlijn ja Femken yhteinen yritys. Ystävykset halusivat yhdistää luovat ideansa ja graafisensuunnittelun osaamisensa. He valmistavat iloisia sisustusesineitä, jotta elämä olis vähän hauskempaa. Heidän sloganinsa kuuluu: small things made with great love!

-blogiyhteistyö-

2 kommenttia:

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

Kauniita. Sormet syyhyävät, että pääsen sisustamaan uutta kotia. Pitää sitten palata ajan kanssa blogiisi. Täällä on ollut monta hyvää tipsiä:)

Unknown kirjoitti...

Ihana blogi ja kova odotus että saat nettikaupan auki :)