tiistai 30. lokakuuta 2012

MOSCOW

Rouva Jones on jo kolme talvea ollut hankkimassa uutta talvitakkia. Taisin odottaa nuorimmaista kun ostin edellisen Filippa K-untuvatakkini Gaudetesta, ihana se vieläkin on, mutta voisi olla koon pienempi. Ensimmaiset pakkaset pelastyttivat ja ryhdyin tuumasta toimeen. 

Viime talvena ihastelin ruotsalaisissa blogeissa Moscow untuvatakkia. Pihtailin ja pelkäsin tilaamista ulkomailta ehkä turhaankin, mutta kun tuotemerkki itselle aivan uusi, en voinut olla koosta varma.

Moscow-untuvatakkini on Dellystä. Hanna sai myyntiin muutamia kappaleita tätä mustaa mallia, jonka hupun reunassa on oikea turkis. Monet malleista ovat ilman karvaa, koska putiikinpitäjä suosii mielummin tekokarvaa. No mulle nyt saatiin tilattua tuo kuitenkin.

Malli on kapea, niukka ja naisellinen. Vyötäröllä on leveä patellavyö. Hupun saa irti ja sitten takki vasta onkin kaupunkikelpoinen, siis vaikka iltamenoon. Hinta on samaa luokkaa kuin Filipalla, reippaasti edullisempi(monta sataa vähemmän) kuin Parajumpers. Olen sitä mieltä että ostan harvoin mutta sitten juuri sellaisen kuin haluan. Tätä pidän seuraavat viisi vuotta, ainakin. Ja onhan noita tyttöjä perheessä jatkokäyttöä ajatellen.

Mustan lisäksi hollantilaisen Moscow:n takkeja oli Dellyssä ainakin ruskean sävyissä, klikSydänhuivikin on Dellystä.

XXX Mrs Jones

8 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Tosi ihana takki! Sopii kivasti sulle :)

Marja kirjoitti...

Mikä takki! Mulle ihan uusi tuttavuus, selkeästi varsin kiinnostava sellainen :) Näyttää tosi hyvältä!

mirka kirjoitti...

Takki sopii sinulle todella hyvin ja on varmasti laadukas ja kestävä!

Rillirousku kirjoitti...

Ihana takki, kuin tehty sulle!

Paula kirjoitti...

Kertoisitko viela koosta, eli otitko koon jota yleensakin takeissa kaytat, vai kenties yhta isomman, koska kirjoitit mallin olevan niukka? Kiitos vastauksestasi!

MRS JONES kirjoitti...

Moi kaikki ja kiitos kommenteista! Koosta: tämä on koko L ja jos ihan rehellisiä ollaan niin olisin ehkä sortunut kokoa isompaan jos olisi ollut. Nyt aion sen sijaan hoikistua muutaman kilon:-)

Kati kirjoitti...

Moi Jonna,
Ihana takki -- kävin ihailemassa taannoin noita. Tällähetkellä on takki hakusessa, mutta näillä mitoilla en laita rahaa sellaiseen mikä jää isoksi myöhemmin;)).
Joten pitää käydä varmaan retkiaitan kautta ostamassa teltta..
Terkkuja, Kati

Kristi kirjoitti...

Sopii todella hyvin!