lauantai 13. lokakuuta 2012

MRS JONES LOVES KUSMI

Rouva Jonesin lempiteetä Kusmia saa taas Suomesta.
Hannasista. Nyt myös verkkokaupasta, tilasin heti.

Paitsi ihanasta mausta, nautin myös koristeellisista purkeista.  Valitsen aina kauniimmin pakatun tuotteen, jos pitää valita. Rouva Jones juo siis Kusmi-teetä. Olen juonut kannullisen Spicy Chocolate teetä ( ruskea purkki) tänä aamuna. Ihanaa. Tilasin Hannasista myös teesihdin Steltonin termariini. Musta Steltonin klassikkotermarini on Hannasista. Teesihti on tosi kätevä, sitä ihan oikeasti voi suositella. Kusmivalikoimasta Rouva Jonesin keittiöön päätyivät; Spicy Chocolate ruskeassa purkissa, pinkissä purkissa Earl Grey sitrushedelmin ( kofeiiniton, illaksi) ja sinisessä purkissa Prince Vladimir. Lauantain ilona myös uusi ( eka numero) tanskalaista Elle Decoration-lehteä ja Ellen muotinumero, sekin tanskalainen. Kiitos Sanna! Piipahdin hakemassa ne eilen Nougatista ja samalla matkaan tarttui Tine K Homen käsivoide. Tuoksuksi valitsin saman, joka on lempituoksukynttiläni eli White Tea&Ginger. Niin ihana.


Juon teetä varsinkin syksyllä ja talvella joka ilta. Nyt myös aamulla, koska kurkkuni on tosi kipeä. Steltonin termos Hannas. Olin eilen leffassa katsomassa Woody Allenin Rooma-leffaa ja samalla poikkesimme Kluuvikadun Fazulla hotkaisemassa katkarapuleivät. Tosi pikaisesti, koska leffan alkuun oli vain vartti aikaa;-)

Leffan jälkeen nautimme rauhallisen illallisen lempiravintolassani Maxillissa. Maxill on aina takuuvarma valinta. Ennen kun kävin ulkona syömässä viikottain, useastikin, ei ollut niin väliä jos joskus tuli hutivalinta. Nykyisin on aika luksusta saada kaikki muksut hoitoon samana iltana, silloin harvoin en viitsi ottaa riskejä;-) 

Leffan jälkeen piipahdimme myös One Tiny Champagne Bar:issa Stockkan kulmalla. Baari on uudistunut, Joanna Laajiston käsialaa. Tykkäsin! Kuvia Tinystä löydät Instagramistani!

Kohta lähden nuorimmaisen kanssa piipahtamaan Home Bazaarin markkinoilla! Markkinoista tulossa postausta illemmalla!

XXX Mrs Jones9 kommenttia:

sanna kirjoitti...

Todella kauniit teepurkit! Sipisvat meidänkin hyllyihin :)
Täällä toinen jokailtainen teen juoja. Lämmittää kivasti illalla.

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Unohdan aina juoda ihanaa istanbulilaista ruusu-omenateetäni... Täytyy muistaa. Sain kutsun home bazaarin markkinoille, mutta tällä kertaa jää väliin.

Lovviisa kirjoitti...

Minäkin kahvikissa kiinnostun aina uusista teejuttuista...Elikkä kammarista lähteekin tee- ja sihtitillaus kulukemmaan :)

MRS JONES kirjoitti...

Olen juonut tänään kolme kokonaista termaria suklaa Kusmia. Järkyttävän hyvää. Kurkku on niin kipeä ettei muu maistu:-) suosittelen:-)

Teija kirjoitti...

Tää oli kiva uutinen kiitos! Oon välillä googlaillut, et mistähän sitä sais. Ja pikaista paranemista myös!

Lisette kirjoitti...

Can you read my latest post? If I remember right you have styled this picture? I want to know where the christmas decoration are from? :)

Lisette kirjoitti...

Do you know where the christmas balls are from as well, is it from her shop? thank you;)

Päivi Lemström kirjoitti...

IHANAT KUVAT...

Tiina Rönnberg kirjoitti...

Onpa hienot Kusmi Tea -purkit! Johan noita voisi ostaa pelkkien purkkienkin takia ;)