tiistai 16. lokakuuta 2012

HEDGEHOG

Rouva Jonesin pihalla oli toissa kesänä siilejä. Siilinpoikasia. Uskomatonta, koska asumme kuitenkin aika kaupunkimaisesti ja rivitalossa. Mutta tuossa meidän ovella se pieni perhe asui. Lapset tietysti riemuitsivat ja antoivat ruokaa. ( kissanpoikien ruoka sopii kuulema parhaiten)Poikasia oli alunperin viisi.

By Nordin siilityyny sopii siis tähän kotiin, tilasin sen Lifestylenordicista. Pikkuinen koko sopii pienelle tytölle. Ja pojallekin toki;-)

Samaisesta nettikaupasta olen muuten kesällä hankkinut ekan By Nordin tyynyni, tuon sulan joka vilahtelee kuvissa joskus. Fannin bambilakanatkin ovat Lifestylenordicista, joka muuten on avaamassa myymälää Ouluun. Siis ihan oikeasta kauppaa, jossa voi tunnustella, fiilistellä, sovitella. Teille, jotka kaipatte käsituntumaa. Itselleni nettikaupasta tilaaminen sopii vallan mainiosti, kun tuotemerkki on tuttu ja tiedän laadun. By Nord on takuuvarmaa laatua. Ja ainakin Lifestylenordicista tilaus on tullut tosi nopeasti. Ja noista pussilakanoista vielä; sekä pussilakanan että tyynyliinan alareunassa on VETOKETJU eli peitto ja tyyny pysyvät napakasti paikallaan. Loistava juttu.

Nyt kirmaan Villa Himan avajaisiin Kapteeninkadulle, siihen Kämpän paikalle avattavaan sisustusliikkeeseen. Kuvia tulossa. Leikimme huomenna joulua ihanassa kodissa ja sitä varten virittäydyn tunnelmaan ostamalla omenia, appelsiinejä, neilikoita, pipareita ja ehkä jopa piparitaikinaa, siis kuvausrekvisiitaksi...joulukukat haen Huiskulasta ennen Villa Himaan menoa. Hauskaa päivää sinullekin!Ihana Lou LOu Ghost pikkutuoli Kartell.

XXX Mrs Jones

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Niin suloinen tyyny! Sellainen on saatava!

Erika kirjoitti...

Siilit on kyllä suloisia. :)
Meillä ei tänä kesänä niitä näkynyt, mutta viime kesänä pihassamme pyöri kesy siili. Se meni jopa saunaamme lämmittelemään. :D

Nova Melina kirjoitti...

AIka söpö tyyny. Hitsi mua harmittaa, kun mun piti myös tulla sinne avajaisiin ja sitten töissä venyi ja kotona kitistiin, niin oli pakko jättää väliin. :(

//Terhi kirjoitti...

Nämä ovat kyllä ylisöpöjä. Löysin itseasiassa tänään pinterestistä siililapaset, jotka olivat aivan ylisuloiset. Niihin sai ohjeenkin ja lankapaketin.