tiistai 2. lokakuuta 2012

BLOGIN TAIKAA

Rouva Jones on aika koukussa blogimaailmaan.

Täällä tapahtuu kaikkea hyvää, kivaa ja yllättävää. Pidän positiivisista ihmisistä ja ainakin minua täällä tuntuu ympäröivän ihana, iloisten naisten kerho.

Tämä kaikki näissä kuvissa näkyvä on seurausta blogimaailmasta, siis tänään. Yhden päivän aikana. Olipa ihana yllätys kun kävin postilaatikolla.

-Osallistuin Nova Melinan blogissa Anna Hyvän Kiertää-haasteeseen ( itse en ole vielä ehtinyt puuhata omille osallistujilleni yllätystä, mutta tulee kyllä...) ja tänään posti toi ihanan paketin, jossa oli maatuska (rakastan maatuskoja) avainrengas ja pieni salmiakkiruutuinen pussukka(rakastan myös harlekiiniruutua) huomaathan vetimen minikameran;-) Kiitos Nova, IHANAT!

-Tuo fantastinen mekko on myös Novan tekemä tilaustyö. Taivaallisen ihana!!! Nova on muuten menossa Naisten Joulumessuille myymään käsitöitään.  Mekko on yllätys meidän Fannille. Perjantaina on valokuvaus päiväkodissa ja päälle laitetaan taatusti tämä tai Novan aiempi luomus fanttimekko, josta kuvia aikaisemmissa postauksissa.

-laatikot. Nuo ihanat säilytyslaatikot ostin  Tarinoita Talosta Katin blogikirppikseltä. Niin kivaa ja fiksua kierrättää tavaraa samanhenkisten kesken. Kiitos Kati!

-ja lehdet. Himoitsen tanskalaisia sisustuslehtiä ja koitan hankkia niitä matkoilta. Nyt huomasin että Helmen Talon Sannu kauppasi muutamaa uutta lehteä ja pistin heti viestin. Jes, sain ne. Yllärinä samassa ( kauniissa) paketissa oli vielä tarroja ja pinnejä Fannille. Niin kivaa. Kiitos Sannu!


XXX Mrs Jones

8 kommenttia:

Mun Tekemä kirjoitti...

Todella hurmaava paketin sisältö!

MRS JONES kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Teija kirjoitti...

Olen samaa mieltä, blogeista saa niin paljion hyvää mieltä! :)

Oih mitä mekkoja! (Vai siis onko se yksi, toiselta puolelta pariisia ja toiselta maatuskoja?) Ihania kankaita!

T: eräs, joka just voitti hupparin sun arvonnasta :D

Sannu kirjoitti...

Kiva että tykkäsit lehdistä ettei ollut turha ostos:)
Kaikki noi Novan tekemät jutut on kyllä huippu ihania!

Anna-Mari kirjoitti...

KYLLÄ, blogit ovat ihania! :D Onpa aika ihana mekkonen! Harmi kun omat lapset eivät ole enää niin pieniä, että suostuisivat pitämään tuollaisia mekkoja...

Anonyymi kirjoitti...

Ihania käsillä tekemisen ihmeitä!

Mekko on upea, kaunis kokonaisuus kauniista kankaista!

//Terhi kirjoitti...

Voi että. Apua rima itselläni nousi pykälän, koska olen mukana samassa haasteessa. Hei olen mukana sinun kässähaasteessasi enkä ole ehtinyt laittaa osoitettani. Osallistuin tähän haasteeseen. Osoitteeni on weetis@gmail.com. Ja vielä vinkkinä että omassa haasteessani on vielä tilaa yhdelle. Antaa hyvän kiertää.

Nova Melina kirjoitti...

Aa, täällä olikin postaus näistä! Huh ja jes! Siis että tykkäsit mekosta! Vähänkö jännitti! :)
Ihania laatikoitakin oot saanut hankittua.

P.s. Kiitos vaan kaikille kivoista kommenteista koskien mun käsitöitä! ;)