tiistai 2. lokakuuta 2012

FACELIFT

Rouva Jones teki pienen faceliftin kodin wc:lle. Muutimme kotiimme reilut neljä vuotta sitten ja koska remontille jäi aikaa vain pari viikkoa, jäivät kylpyhuone ja wc remontoimatta. Jostain syystä remontti on sitten aina siirtynyt...nuorimmainen syntyi, rahat loppu, aika loppu, kiire. Tiedäthän, on niitä syitä. Eilen tein pienen kasvojenkohotuksen pikkuveskille.

Ruuvasin sen seinään kaikki mustavalkoiset taulut, mitä kotoa löysin. Suurin osa niistä on Grey&Whitesta. Tilasin Grey&Whitesta uudet  kirjainmukit hammasmukeiksi. (Kaapistot on niin rumat etten viitsi kuvata. Ja taso, todella vaihtoa vailla. Lattian mustasta mosaikista kylklä tykkään. )

Ja hankin myös uuden maton. Se on Bloomingvillen mustavalkoraitainen ja siinä on pinkit kantit.  Se tuli samassa paketissa mukien kanssa, siis Grey&Whitesta. Ja arvaat ehkä..ale nettikauppaan blogini koodilla aiheutti nämä hankinnat.

Myös mainitsemani Jones-laukku tuli, siitä kuvia myöhemmin. Vipp-roskis ja Vipp saippuapullo ovat kulkeneet jo ainakin kolmessa kodissa. Pyyhkeet Missoni Home.

XXX Mrs Jones

7 kommenttia:

Hanna/ Pastellimaja kirjoitti...

Tuo "Clean up your mess" -tauluhan on aivan täydellinen vessaan!


Meillä on vessojen kans vähä sama tilanne, ovat siistit ja hyvässä kunnossa, remontti olisi sen puolesta siis typerää, mutta kaapistot, kaakelit ja seinät ei kolahda ollenkaan. Mietin juuri yksi päivä, että joku teksti seinällä voisi olla hauska. Saako tuon idean käyttää?

MRS JONES kirjoitti...

Hanna moi, tottakai voit lainata ideaa. Juuri sehän tässä on parasta, oivallukset leviävät;-) jonna

enne kirjoitti...

Todella asiallinen muutos. Näyttää kotoisalta ja tyylikkäältä.

Hanna/ Pastellimaja kirjoitti...

Kiitos! Katselinkin noita julisteita Grey&Whiten -sivuilla yks päivä. Täytyypä miettiä, josko laittaisin tilausta menemään.

Tiitu kirjoitti...

Hyvä idea noi taulut! Taidan hyödyntää myös omaan pikkuvessaan.

Joanna kirjoitti...

Tosi kivalta näyttää :)
Loistava facelift!

Kati kirjoitti...

Moikka,
Näyttääpä hyvältä!!
Tuli heti oman wc:n lifatusolo;))
T,K