maanantai 1. lokakuuta 2012

AMMUU

Rouva Jones on lehmityttöjä. Olen aina tykännyt kuosista.

Nuorempana koko keittiöni oli lehmäkuvioinen, siis mustavalkoinen laikukas. Jopa jääkaappi. Kuulostaa kamalalta, joo. Mutta siitä tehtiin jopa juttu Kotivinkkiin.  Keräily lähti vähän käsistä;-)

No, viime vuosina olen tyytynyt pitämään lehmiä, no eläiminä. Kaikella kunnoituksella. Tykkään vieläkin kuosista. Ja olen muuten oikeasti lapsena opetellut lypsämään, kaupunkilaistyttö.

Sain Design Skinsiltä mahdollisuuden kokeilla uusia tarrakuoria puhelimeeni. Ohjelma on sellainen että voi valita joko valmiista vaihtoehdoista tai sitten suunnitella itse. Valitsin kuosiksi lehmän. Nyt tekisi mieli tilata samanmoinen mekko tietokoneelle. Ammuu;-)


(BLOGIYHTEISTYÖ)

XXX Mrs Jones6 kommenttia:

Retromoderni kirjoitti...

Hienott ja ihana tuo kolmannen kollaasin oikeanpuoleinen kuva.

Pieni Lintu kirjoitti...

Tää on tosi kiva!!! :D

Kati kirjoitti...

Ammuu vaan sinnekkin!:)
Täällä ehta maalaistyttö ja tuollaisen mansikin voisin minäkin vielä ottaa..
Se juttu tässä lehmukoita oikeasti hoitaneena on, että en vieläkään voi taljaa lattialle laittaa -- mutta kännykän kansina ei huono juttu:)!!
Terkkuja,
Kati

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Onpa kiva.

Kun iso nahkasohamme toimitettiin meille, eläinrakas mieheni katsoi sitä ja totesi"tää on joskus ollut lehmä...". No kyllähän meillä syödään lihaa ja käytetään nahka-asusteitakin.

BoogieW kirjoitti...

Ihan kuin meidän eteisen lattialla oleva talja. On kyllä tosi kiva puhelimessakin! Kuvissa näkyy washiteippejäkin... Katsopas miten lehmäntalja sopii teipattuun eteisen oveen: www.boogiewdesign.blogspot.com

Anna kirjoitti...

Vitsit kun tämän saisi vielä karvaisena versiona! :)