tiistai 1. marraskuuta 2011

KOTIVINKKI JOULU 2011 ja Nougatin Sannan joulukoti

Rouva Jones pääsi viime jouluna kylään lempikauppansa Nougatin omistajan Sannan kotiin. Harvoin pääsen sellaisiin koteihin, jonne voisin vaan jäädä. Hakea lapset mukaani ja muuttaa. No tämä oli.

Ensimmäinen tälläinen kokemus oli aikanaan Hannas-sisustusfirman perustajan Johannan kotona Raumalla. Koti oli niiin huikea, että olisin tosiaan vain jäänyt sinne, jos mies olisi pakannut lapset autoon ja laittanut kotimme myyntiin, kalusteineen päivineen. Näin käy minulle aika harvoin. Noin 5 vuoden välein, näköjään.

Sannan koti ei selittelyjä kaipaa. Aina voit tietenkin lukea jutun Kotivinkki Joulu-lehdestä;-) KOTIVINKKI JOULU 2011 ILMESTYY TÄNÄÄN. Hopihopi lehtikauppaan!

Sannan kotona on paljon Rouva Jonesin lempimerkkejä; Day Home, TineK Home...samoja tuotteita olet ehkä nähnyt Rouva Jonesin kotona;-)

Teksti ja kuvausjärjestelyt Jonna Kivilahti
Kuvat Kaisa Rautaheimo

Kiitos Sanna, Jouni ja Eemil!
KOTONA NÄKYVIÄ TUOTTEITA VOIT KYSELLÄ TÄÄLTÄ, KLIK.
Kukat Huiskula
Karkkikepit Labetto

P.S. JOS KOTI KIINNOSTAA SINUA, KANNATTAA KURKATA TÄNÄÄN 20,30 LIVILLE..INNO KÄVI SANNALLA.

Halauksin Mrs Jones

12 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Just tulin kaupasta lehti kainalossa ja selasin pikaseen läpi syödessäni. Aivan I-HA-NA koti tuo Sannan koti, nuo värit sisustuksessa on aivan parhaat ja niin rauhallisen rento tunnelma. En yhtään ihmettele, että oisit voittanu muuttaa heille, minäki voisin! :D

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Ihanat valkoiset lattiat ja avaruus, taulujakin vain yksi... toisaalta en luopuisi taiteesta ja antiikkikylteistäni joita on seinille kertynyt.

Hanna kirjoitti...

On kyllä aivan ihana koti. Paljon kaikkia kauniita esineitä mitä ottaisin ilomielin omaankin kotiini.

Esmeralda kirjoitti...

Kiva tietää, että on ilmestynyt. Täytyykin käydä hakemassa.
Kaunis joulukoti! Ihanan rauhallinen tunnelma.

Anonyymi kirjoitti...

Nyt ymmärrän, elämä on Asetelma. Valokuvattuna, joitakin mukamas puolihuolimattomasti elämän jäljistä siivottuun sisustukseen heitettyjä ja tarkkaan aseteltuja esineitä.
Huoh... helpotti tämän keski-ikäisyyden ymmärtäminen.

Marjukka / Fab Forty Something kirjoitti...

Selailinkin tätä lehteä tänään kaupassa, pitäääpä ostaa! Kaunis koti ja ihania inspiraatiokuvia!

Kati kirjoitti...

Pitihän se eka Joululehti ostaa tän vuoksi, vaikka vielä niitä vastaan taistelenkin;)) Upea, Upea -- Hieno Juttu!!
T, Tilda

Kati kirjoitti...

Hei Vielä,
Unohtui äskeisestä:)
Miten tuo joulukuusi pysyy "hyvänä" ja pystössä tossa korissa?? -- tosi kaunista! Kaappaan kyllä ton justkan omaan kotiin myös!
Terkkuja Taas,
Tilda

MRS JONES kirjoitti...

Hei kaikki ja kiitos ihanista kommenteista;-) Tilda; muistelen että kuusi on hiekalla täytetyssä peltiämpärissä jonka sitten nostimme koriin. Aion itse käyttää samaa kikkaa tänä jouluna;-)Mahtuuhan sisään toki pieni kuusenjalkakin, niitä vanhoja löytyy kierrätyskeskuksista. Ja sinne jalkaan sitten vettä päivittäim. Olin aikeissa laittaa toisenkin lehteen tekemäni kodin kuvia lehteen mutta voi harmi., kuvat ovat hajonneella koneellani..koitan saada jostain käsiini. Terkuin jonna

Niina kirjoitti...

On kyllä ihana koti heillä <3
Mulla on ollu korissa kuusi silleen, että siellä korin pohjalla on ollut se kuusenjalka jonka aina tietty täytin vedellä :o)
Eikös kuusi kuole, jos on vaan hiekassa ? Siis paria päivää kauemmin ? Hih.

Mii... kirjoitti...

Lovely <3

Teres kirjoitti...

Lovely!