torstai 17. marraskuuta 2011

PIP

Rouva Jones on jo pitkään ihaillut Eijffingerin PIP-tapettimallistoa.

Nämä uudet ihastuttavat niin nimiensä kuin kuosiensakin vuoksi.

Postcard from Amsterdam

Feeling papergood

Pip Art green

Pip Art blue

Birds in paradise

Birds in Paradise


Halauksin Mrs Jones

4 kommenttia:

VK kirjoitti...

Ovatpa nättejä ja värikkäitä tapetteja. Eivät kuitenkaan sovi meidän uuden kodin vaaleaan ja moderniin sisustukseen. Ihana kuitenkin katsella värikkäitä kuvia blogistasi.

Hanne kirjoitti...

Moikka!

Vietämme Uudessa Mustassa tässä kuussa Paluu juureksiin -marraskuuta. Se tarkoittaa sitä, että kuukauden aikana pyrimme buustaamaan kotimaisia juureksia parhaamme mukaan. Juureksethan ovat toki pop, mutta kukaan ei enää jaksa vetää yhtään lanttumössöä tai punajuuripaistosta – nyt tarvitaan jotain uutta.

Siihen liittyy myös blogihaasteemme, johon toivoisin sinun ehtivän osallistua. Haaste on jaettu neljään eri juurekseen, joista jokaista kokkaillaan vuoroviikoin. Ajatuksena on tuoda suomalaisiin raaka-aineisiin maailman maustetta. Ideat voi siis poimia ulkomailta: miten juures taipuu sushiin, mezeen, tortillaan, pastaan, you name it!

Ensimmäinä estradille astui punajuuri, sitten lanttu ja tällä viikolla kokataan palsternakasta. Ensi viikolla lavan valtaa nauris, josta siis toivoisimme sinun loihtivan jotain uutta, houkuttelevaa ja ulkomailta lainattua. Tähän sinut haastoi Avec Sofié -blogi.

Haasteeseen osallistuminen tapahtuu näin:

– Ilmoita minulle hanne.valtari/at/tarinatalo.fi -osoitteeseen, että olet mukana.
– Kehittele  marraskuun kolmannen viikon aikana (23.–29. marraskuuta) ulkomailta oppeja saanut naurisohje, toteuta se  ja tee repeptistä postaus. Ideoiden lainailu on tietenkin sallittua, joten ihan ikiomaa ohjetta ei nyt vaadita. Lähetä minulle sähköpostiin linkki, kun reseptipostaus on valmis.
– Haasta myös muita blogeja kokkaamaan nauriksesta. Ilmoita haastamiesi blogien osoitteet minulle mahdollisimaan pian, niin osaan antaa heille lisätietoa ennen haasteen alkua.

Jokaisen haasteviikon loputtua kerään resepteistä koosteen, joka julkaistaan Uuden Mustan sivuilla torstaisin. Punajuuri- ja lanttureseptikoosteet löytyvät jo sivuilta.

Käytän mahdollisesti jutussa myös haasteeseen osallistuneiden reseptikuvia, mutta merkitsen tietenkin kuvaajaksi bloggaajan – onko tämä sinulle ok?

Iloa ja aurinkoa!
Hanne, Uusi Musta

Padmerine kirjoitti...

Blogissani on sinulle haaste! :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan värikkäitä kuoseja! Kiva katsella kun pian alkaa remppa, ja takuulla tulee väriä meille, ihan niinkun vanhassakin oli :) Toivottavasti täältäkin päin löytää jotakin nuon persoonallista kuosia.