lauantai 12. marraskuuta 2011

COMPONIBILI

Rouva Jones on aina toivonut makuuhuoneeseen, tai miksei eteiseenkin, Kartellin klassikkoa; Componibili-lipastoa. Yöpöydäksi.

No tältä ne nyt näyttävät: kuvasimme ne eilen yhden lehtikuvauksen yhteydessä täällä meillä kotona ja nyt niiden paikka on meidän makkarissa. Raitamatto on Novitan langoista, omaa designia, ohje löytyy Novita lehdestä. Lanka on Kelo tuplana ja vahvikkeena Kotiväki.
Mitäs tykkäätte? Mustat peltilipastot siirtyivät työhuoneeseen, jonne olimme jokatapauksessa hankkimassa laatikostoja työpöytien alle. Nyt sielläkin alkavat tavarat päästä paikoilleen.

Haavelistalla on sitten vielä ne Tolomeot, yöpöydille. Olimme hankkimassa niitä jo lähes 4 v sitten kun muutimme tänne, mutta aina on tullut jotain tärkeämpää hankinttavaa. Kuten vieläkin. Mutta kivat ne olisivat. Sitten joskus.
Halauksin Mrs Jones

14 kommenttia:

S kirjoitti...

oi oi miten kaunista! eka kertaa käymässä ja heti piti viestiä jättää :)

Elsa kirjoitti...

Tykkään, ja kovasti tykkäänkin. Matot ovat upeat.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kaluste, sopii moneen paikkaan ja käyttöön!
Onko matto virkattu?? Kivan näköinen nimittäin :)

MRS JONES kirjoitti...

Hei kaikki! Kiitos, olen itsekin tosi iloinen niista. Matto on virkattu 10 koukulla. Ohje novita lehdessa. Lankana siis Kelo kaksinkertaisena ja Kotivaki vahvistamassa. Ihan loistava matto! Terkuin jonna

Saila kirjoitti...

Meillähän on ihan samat toiveet/haaveet! Mulla odottaa eteisessä laatikossaan juurikin nämä samaiset kaksi: componibili ja tolomeo. Ostin itse itselleni pitkällisen odottelun ja harkinnan jälkeen joululahjaksi ja nyt mietin maltanko paketoida niitä joulupakettiin vai laitanko heti käyttöön. Epäilen omaa malttiani, mahtaa olla jo illalla käytössä ;).

Anne kirjoitti...

Hyvän näköistä! Meillä on nyt kolmisen vuotta olleet samat Componibilit yöpöytinä. Ne on ihanat <3 Kivat on nuokin lamput sulla, mistä ne on?

MRS JONES kirjoitti...

Lamput on Ikeasta;-)

Hanna ★ kirjoitti...

Hei, minkä kokoiset noissa on laatikot? Mahtuuko A4 kokoinen mappi? Ei taida mahtua...

MRS JONES kirjoitti...

Hanna moi, tähän ei mahdu A4, lähinnä kirjapinoja. Mutta....componibilia on isompikin malli! Vaikka jakkaraksi tai pöydäksi sopiva. Sinne kylla menee:-)

VK kirjoitti...

Ihanan näköistä ja tykkään yöpöydistä. Viime hullujen päivien aikaan yritin ostaa näitä klassikoita meille eteiseen, mutta ilman jäin, kun jotkut muutkin olivat päättäneet ostaa. Tuosta virkatusta matosta pidän myös todella paljon! Hyvää isänpäivää!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitti!
Täytyy jostain kaivaa esille....parastaikaa syntyy miniälle musta juhannusruusu virkkaamalla:)

Anne kirjoitti...

Noita lamppuja ei taideta enää myydä Ikeassa :/ En ainakaan löytänyt niiden sivuilta. Lienee joku vanhempi ostos? Vai oisko se tää http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/00146776/ ? Mä en saa nyt rauhaa tuolta, oon just tuollaisia omien Componibilien päälle etsinyt!! :)

MRS JONES kirjoitti...

Anne hei, lampun nimi on FÖRSÅ ja siis Ikeasta:-)

Anne kirjoitti...

Ai se on Förså. Näyttää sun kuvassa paljon kivemmalta kuin kuvastossa :D :D