perjantai 25. marraskuuta 2011

Mrs Jones testaa.

Rouva Jones testasi.

Aamiaiselle kaipailin kuppia/kulhoa/mukia jugurtille, jonka tykkään syödä myslin ja mustikoiden kera, maustaen vielä hunajalla.

Ostin kaksi vaihtoehtoa kokeiltavaksi. Tämä pienempi TineK Homen lasi sopii hommaan täydellisesti. Vai mitä?

Lasin ostin Nougatista. Kaipasin isompaa ja siksi otin vain kaksi kokeilukooksi. Ajattelin että sopivat myös lasten mehulaseiksi. Nyt pitää hakea neljä lisää. Molempia kokoja. Ovatpa kauniita.

Isompi on liian iso jugurtilleni, sopii kuitenkin aamulattelle. Loistavaa. Ihana hunajapurkki ja karamellisokeri ovat herkkulahjastani, jonka sain  Krista Keltaselta;-)

Olen pyörryttävän iloinen siitä, että teitä, ihania kirjautuneita Mrs Jonesin lukijoita on jo 300 kappaletta!

Huikeaaaaaaaaa...Kiitos kaikille, teille on ilo tehdä blogia. Päivittäiset kävijämäärät lyövät ällikällä...kun aloitin bloggaamisen, haaveilin että josko vaikka joskus viisisataa lukijaa päivässä kävisi. Ja nyt teitä on päivittäin moninkertainen määrä. Olen onnellinen. Ja ylpeä. Kiitos.Halauksin Mrs Jones

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos itsellesi, kun jaksat päivittäin päivittää blogia. Käyn aina aamuisin herätty ja iltapäisin töistä tullessa muutamissa blogeissa katsomassa onko tullut päivityksiä. Omaksi on top 2:n joukossa, jotka tarkistan, vaikka olisi kiirekin. Tuot paljon iloa ja hyvää mieltä päivääni.

Akissfromthepast kirjoitti...

Jee :) onnittelut rajapyykin saavuttamisesta :) sulla on kyllä ihan mahtis blogi :) tuli heti yhdeksi suosikiksi!
mukavaa viikonloppua!

MRS JONES kirjoitti...

Wau, kiitokset molemmille:-)