sunnuntai 20. marraskuuta 2011

PIA WESTERBERGIN KORUT

Rouva Jones tykkää yksilöllisistä koruista.

Tykkään joo tietenkin myös esim. Efva Attlingin koruista ja olen aina haaveillut Cartierin Trinity-sormuksesta, mutta on myös kiva, että korussa on jotain "omaa".

Olen  jo vuosien ajan teettänyt kaikenlaista ihanaa kultaseppä, muotoilija Pia Westerbergillä.

Ensimmäiset koruni olivat pinkein kivin varustetut korvakorut valkokullasta. ( joista hukkasin toisen )Sitten sain vanhempien tyttärieni isältä valkokultaisen sormuksen lasten syntymien muistoksi. Siinä on sinisiä ja kirkkaita timantteja. Säilytän sitä tytöille.

Kun Pia suunnitteli suojelusenkeli-korun, tilasin heti numeroidut korut tyttärilleni ( numero 3 ja 4) ja kummitytölle ( numero 6) ja sitten Fannille ( numero 10). Ja sittemmin olemme ostaneet suojelusenkeleita kaikille kummilapsille. Mikäköhän numero nyt on menossa?

Sain 40 v. lahjaksi upean rannekorun ystäväviltäni. Senkin Pia suunnitteli ja valmisti. Se on paksua ankkuriketjua ja siinä on suuri lukko, jonon on kaiverrettu ystävieni nimikirjaimet ja vuosiluku XL.(40) Siinä roikkuu kolme sydäntä, joissa on tyttärieni nimet. Rakastan sitä.

Kaulassani on aina pitkässä ketjussa kaksi rengasta, joihin on kaiverrettu lapsieni ja mieheni nimet. Nekin on Pia tehnyt. Pidän sitä onnenamulettina enkä koskaan lähde minnekään ilman sitä.


Lisää Pian koruista voit kurkata TÄÄLTÄ


Kuvat lainasin Pian sivuilta.

Halauksin Mrs Jones

1 kommentti:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Kauniita.

Minulla on useita Tiffanyn hopeakoruja, joita olen hankkinut (tai saanut siipalta) muistoksi New Yorkin matkoilta. Näiden "pitkän sarjan" korujen lisäksi minulla on lukuisia yksilöllisiä Design Laakso & Sundmanin Mariian hopeakoruja. Juuri eilen hankin häneltä jo jonkin aika ihailemani hopeisen enkelinsiipiriipuksen.