torstai 10. marraskuuta 2011

Koti Bo Bedressä osa 3

Rouva Jones postasi kaksi muutakin ihanaa kotia, tässä kolmas. Lehti on tanskalainen Bo Bedre.

Photos Bo Bedre
Halauksin Mrs Jones

3 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Ilmavan kodikasta...Ja tuo violetti ripaus, namm :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei rouva Jones:Mielenkiinnosta kysyn, kun sinäkin olet äiti, että mietitkö ostotavoissasi sitä, millaisen mallin siinä lapsillesi annat kulutuksesta, kestävästä ja ekologisesta elämäntavasta ym.

Blogisi on aivan ihana, näitä tykkään lukea siksi. Mutta lukemisessa on se hyvä puoli, että voi itse vain ihastella ja kaikkea ei tarvi raahata kotiin. mietitkö, miten tämmöinen "Hain eilen tätä,, hullaannuin tästä, mukaan tarttui, ostin sitä, pakko saada tätä" vaikuttaa ja millaisen kuvan siinä välittää?

MRS JONES kirjoitti...

Hei anonyymi, kiitos kommentistasi ja kysymyksestasi. Niin, no, tottakai mietin. Teen tyotani visuaalisella alalla, jossa paamaarana on mm. Lukijoiden ilahduttaminen, ideoiden antaminen, persoonallisten kotien esitteleminen... Tavarataivas on osa tata. Ei tarkoita kuitenkaan sita etta meilla kotona ostetaan, ostetaan, ostetaan...lapseni eivat lue blogiani mutta toki pyrin siihen etta saisivat jalat maassa-kasvatuksen ja ymmarryksen siita etta maapallon hyvinvointi on meidan ja varsinkin heidan kasissaan. Meilla kierratetaan ( niin pahvit, lasipurkit kuin vaatteetkin) ja koitetaan olla fiksuja kaikin puolin:-) hankin asioita kotiin silla periaatteella etta jos jotain uutta hankin, luovun jostain vastaavasta. Olen vain halunnut kertoa kivoista asioista blogissani, en ehka ole niinkaan tullut miettineeksi sanojeni syvempaa merkitysta. Enka aiokaan ruveta taalla syntyja syvia miettimaan. Toivottavasti ilahdut kuvista jatkossakin. Terkuin jonna