torstai 12. heinäkuuta 2012

KIRJATOUKALLA JA HERRA KAMERALLA

Rouva Jones oli eilen nuorimmaisensa kanssa kylässä Kirjatoukalla ja Herra Kameralla.

Hurmaava Hankolainen blogipariskunta on Rouva Jonesille tuttu vuosien takaa. Hangossa ollessani koitan aina ehtiä nauttia kuplivaa Kírjatoukan kanssa. Nytkin nautimme vaaleanpunaista shampanjaa, ihanaa, kuten elämä itsekin. Kiitokset ja halaus!

Päivä lensi kuin siivillä ja huomasimme äkkiä illan jo tulleen. Kirmasin pikaisesti Hangon (keskiviikko) torille, jota ei voi missata! Löydöistä tulossa oma postaus, apua mitä ihanuuksia. Torilta palasimme vielä yhteiseen ruokapöytään, jonne Kirjatoukka loihti uskomatonta herkkua. Risoton tapaan valmistettua voilla ja viinillä kypsytettyä mustista beluga-linsseistä tehtyä ihanuutta. Päällä reilusti parmesaania. Nam.

Sain piipahtaa myös Kirjatoukan ja Herra Kameran vierastalossa, jonne pääseminen on kuin pikamatka Ranskaan. Boheemin tyylikäs tunnelma ja Herra Kameran valokuvataide seinillä ja tapetteina. Ihanaa.

Suosittelen Kirjatoukan blogia kaikille kauniista elämästä pitäville. Älykäs, innostava, kaunis blogi. Poikkeuksellisen koukuttava;-)

www.kirjatoukkajaherrakamera.blogspot.com

Ja ihana Hanko. Kauhuissani tajusin että jo sunnuntaina täältä on lähdettävä.  Toistaiseksi. Ollapa oma talo täällä. Ajatus muutosta tänne houkuttaa.


XXX Mrs Jones

4 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi apua miten ihania tiilipintoja!!!

Kirjatoukka ja Herra Kamera kirjoitti...

Kiva kun kävit Jonna, ja kiitos kauniista sanoistasi! (& kuvistasi!) Bisous! -Anna

Mervi kirjoitti...

Aijai, onpas ihastuttava talo!

Anonyymi kirjoitti...

Sota-aikana tässä talossa sijaitsi isoisäni leipomo... Pommitusten aikana muut siirtyivät kellareihin suojaan, mutta leipuri itse jäi vahtimaan paistuvia leipiään.