tiistai 17. heinäkuuta 2012

BY PIA'S PELLAVAMEKKO PART 2

Rouva Jones sai uudet BY PIA'S pellavamekkonsa! Jee!

Oltuani kaksi viikkoa mustassa pellavamekossani, siis pesten ja pitäen, oli jo aika saada muutama vaihtoehto. Hankolaiset varmaan luulevat ettei sillä eräällä daamilla ole kuin yksi mekko...olen todella kulkenut vain siinä ja bikineissä kaksi viikkoa. Loistava mekko!

Uudet mekot tilasin valkoisena, roosana ja harmaana. Tänään harmaassa, huomenna valkoisessa. Pellavanväristä jonotan. Kokoni on L. ( vaatekoko noin 40) Lähdemme taas huomenna reissuun ja pakkaan mukaan nämä mekot, en juurikaan muuta.

Ihanan vilpoiset ja mitä ryppyisemmät, sitä paremmat. Jännä huomata että tämä on sellainen mekko, josta saa kokoajan positiivisia kommentteja. Että hyvältä näyttää ja sitä rataa. Mekko vaan paranee pesujen myötä.

Kurkkaa oellavamekkoja täältä

Pellavalakanat Balmuir.

XXX Mrs Jones

5 kommenttia:

Maisa kirjoitti...

Onko Hangossa oikeasti tarjennut bikineillä ja mekolla?

Tässä suhteellisen lähellä on satanut joka päivä ja ei ole ollut tietoakaan bikinikeleistä?

Elsa kirjoitti...

Ovat tosi ihania! Kunnon kesämekko!

MRS JONES kirjoitti...

Maisa moi, kyllä ihan totta HAngossa paistoi ja oli ihanaa! Olen ihan ruskeakin:-)

Maisa kirjoitti...

Siis Hankoon :) Ja biksut matkaan!

Johanna kirjoitti...

Tosi kivat mekot!
Meidän perhe oli Hangossa sunnuntaina ja piti jäädä yöksikin, mutta lähdimme illalla kotimatkalle sateen ja kylmyyden vuoksi. Seuraavalle päivällekin luvattiin sadetta ja tuulta 40 metriä sekunnissa! Suomen aurinkoisin kaupunki ei totisesti näyttänyt meille parastaan. Ja minä kun olin niin odottanut ensivisiittiäni... no ensi kerralla siedettävämmässä säässä.