perjantai 27. heinäkuuta 2012

DITT OCH DATT HANKO

Rouva Jones piipahti taas Hangossa. Kävimme katsomassa muutamaa taloa ensi kesää varten, tai tulevaisuutta, kuka tietää;-)

Luin tästä ihanuudesta Kirjatoukan blogista ja pakko oli päästä. DITT OCH DATT on Villa Ormannissa aivan rannan tuntumassa. Vanhassa villassa on myös Alans Cafe, Hangon Käsityöläisten liike ja hurmaava antikvariaatti.

Ditt oc Datt tarjoaa aarteita. Rouva Jonesin mukaan lähti kuppeja ja lautasia. Niistä postausta tulossa. Haaveilen tuosta merimieshatusta...ja oli siellä upeita Hangon Keksirasioitakin...ja jos kakkoskoti Hangosta löytyisi, hakisin nuo vanhat tennismailat seinälleni.
XXX Mrs Jones

2 kommenttia:

Lovviisa kirjoitti...

Siis aevan ihana paikka taas...Oon ihan hurahtanut noihin Hankolaisiin maisemiin näitten postauksiesi myötä, pakko päästä ensi kesänä tutkimaan paikat :)

BY PIA`S kirjoitti...

Täällä ollaan! Hangossa, jee ja taivas on pilvetön...ihmiset ruskeita ja kaikkea kivaa koluamista...putiikkeja, kahviloita, rantoja. Jopa meidän teinitkin viihtyy?? Ihmeellistä...
Rva J ei ole turhaan hehkuttanut! Päiväreissuksi, tai useammankin...Villamajoitukset kruunaa esteetikkojen loman, aurinkoisin terkuin, PIA-BY PIA'S