perjantai 13. heinäkuuta 2012

HANGON TORILLA

Rouva Jones lupasi kuvia Hangon torilöydöistään.

Muutama vanha pullo ( 2 €), pari metallilautasta ( 1 €) ja vanhoja Arabian vati (15 €) ja sitten vielä lasikulho ( 5 €). Ei hullumpaa.
Pienemmän vadin ostin jo päivällä Jofs Antiikista kävelykadulta. ( 10 €)  Ja uskomatonta kyllä mutta illalla siis samaa sarjaa isompi vati torilta. Kaikki siis erillisiltä myyjiltä ostettuja.

Kaikki juuri sopivasti kuluneita ja elämää nähneitä. Kipaisin torille Kirjatoukan luota;-) Ihanasta illallisesta postasin jo aiemmin.  Lienee vaaleanpunaisen shampanjan ansiota että silmäni osui näihin?

Ihanat löydöt, vai mitä? Välillä käy tuuri. Hangon tori perinteisesti keskiviikkona. Kuulemma myös perjantaina. Kantsii mennä, joo.

Ja viimeisenä lisänä upeaan löytökasaan; Kirjatoukan eteisessä nökötti oven vieressä yksinäinen musta kehys. Sain sen mukaani, se etsi kuulema kotia. Ja mikä parasta; muutama päivä sitten huusin Selman bloppikselta kolme vanhaa taulunkehystä, joita olin jo kylässä käydessäni ihastellut. Upeeeeta! Kuvia kehyksistä tulossa kunhan pääsen kotiin.XXX Mrs Jones

4 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Ihania löytöjä, etenkin nuo Arabian vadit! Pitäisi kyllä tehdä retki Hankoon ja Tammisaareeen, kunhan ollaan taas Suomessa.

Päivi Lemström kirjoitti...

KÄÄK...miten IHANIA kuvasi ovat. Ostamasi tavarat näyttävät kauniilta ja katsoin aikaisemman päivityksesi...rannekoru on FANTASTINEN, enkä minä tiennyt edes moisesta Bulevardin liikkeestä? No, blogeista oppii kaikenlaista! :)
Mukavaa viikonloppua!

AnniK kirjoitti...

Mahtavia elämää nähneitä löytöjä ja varsin sopivaan hintaan!
Mukavaa viikonloppua Hankoon!

Anonyymi kirjoitti...

Voi, mitä löytöjä sopivan suloinen "wanhuslook" tavaroilla!!! Täällä kanssa suunnittelilla viettää huomenissa tyttöjenpäivää Fiskars-Tammisaari akselilla...kuka tietää, jos ensi viikolla lähtisin myös Hangon iltatorin tsekkaamaan :)