keskiviikko 21. elokuuta 2013

TINE K HOME AW 2013 CHRISTMAS
Rouva Jones jakaa iloksenne muutaman jouluisen tunnelman Tine K Homen ihanasta AW2013-mallistosta. Arvatkaapas miksi mulla pyörii joulu mielessä? No..teen jo joulun ostoja Mrs Jones Lifestyle shopin valikoimaan, Tine on jo tilattu. Tuo ihana adventtikynttelikkö tulee ja Funky Tree kuusia. Nämä kuvat on muuten kuvattu Tinen omassa kodissa. (josta olemme tehneet joulujutun joka ilmestyy tänä jouluna, iik) 

Mutta se toinen syy lienee töissä, nyt ETSIMME SATUMAISIA JOULUKOTEJA kuvattavaksi lehteen. Ilmianna itsesi ja kotisi, jos innostut ja joulu sytyttää tuikeen silmiisi..vaikkapa jo syyskuussa. Kuvaamme Krista Keltasen kanssa ensimmäiset joulukodit jo syyskuussa, totta se on. Meiliä ja mallikuvia ( pieni koko, ei suoraan kamerasta megojen kokoisena, pliis, meili kaatuu) voisi laittaa jonna.kivilahti@kolumbus.fi Tip tap!

JA MUISTUTAN TÄÄLLÄKIN:
LUPASIN PITÄÄ PIENEN POP UP SHOPIN MYÖS TÄNÄ PERJANTAINA
eli ylihuomenna Haukilahdessa klo 14-16 välillä.  Osoite on Ukkohauentie 11-13 A, 2 krs. Paikka on siis Haukilahden ostoskeskus ja sen toka kerros. Kunhan Merijooga avaa, tulee munkin toimistolle helpompi löytää. Tällä viikolla on tullut vaikka mitä uutta!  Odd Mollyn ihanat neuletakit pitäisi tulla tänään! 

Photos Tine K Home AW 2013 BEST


6 kommenttia:

Padmerine kirjoitti...

Ihana jo alkaa näkemään joulukuvia! Tinellä on aina niin kauniit joulukattaukset :)

Mari kirjoitti...

ihana tuo kynttelikkö, joko otat varauksia vastaan?

Hanna kirjoitti...

Pitääkin muistaa tuo -joku rakentaa joulun jo syyskuussa - kun mies seuraavan kerran marraskuussa ihmettelee keittiön sohvan alta kaivettuja Mailegin tonttuja ;) odotus onkin sitä parasta!

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

Luen täällä uusinta Bonytt:ä ja tulit mieleen. Siellä oli ihanat desingletter pussilakanat. Musta-turkooseja kirjaimia. ONko sulla kenties myynnissä niitä?

Retromoderni kirjoitti...

Itse olen töitten puolesta miettinyt joulua jo kesäkuusta asti. kohta tulee ekat joulukamat ovesta sisälle.

MRS JONES kirjoitti...

Moi moi:-) meidän nuotimmaisella on ne lasten lakanat ja ovat niiiiin ihanat että olen kyllä tilaamassa pientä määrää lakanoita lapsille ja aikuisille. Eli tulee kyllä mutta vasta syyskuun lopulla:-)