tiistai 27. elokuuta 2013

2ND DAY HALISSA
Rouva Jones tykkää Day Birger et Mikkelsenin vaatteista kuin hullu puurosta. Ja sen sisarmallistosta 2ND DAY:sta. Ja hei, arvatkaa mitä, nyt sitä saa ihan Rouva Jonesin kulmilta eli Kauniaisista HALIsta. Sinne, ainakin minä. Ihanat.  Ainakin kaikki noi collarit sopisi Rouva Jonesin kaappiin vaikka heti! Itse olen ostanut tätä merkkiä Köpiksestä ja ollut tosi tyytyväinen sen laatuun.

Haliin, klik.
Merkin omin sanoin lainattuna:
DAY BIRGER ET MIKKELSEN:N 2 ND DAY on naisten päämallistomme pikkusisko ja sen juuret ovat muodikkaissa farkuissa. 2 ND DAY on urbaani, katu-uskottva ja rohkea mallisto itsenäisellä nuorella naiselle, joka asuu kosmopoliittisessa kaupungissa. Mallisto on juuri sinulle joka olet vahva, itsevarma ja haluat päättää omasta kohtalosta ja identiteetistäsi.

ELÄMÄNTYYLINÄ FARKUT JA NAHKA
Denim on liikkeelle pistäva voima, joka keskittyy vaatteen istuvuuteen, sekä eri yksityiskohtien mutoiluun ja hiomiseen. Uusi pinta antaa farkuille aidon alkuperäisen tunteen. Nahasta valmistetuissa tuotteissa on tasapainoitettu raaka maskuliinisuus, sekä sensuelli naisellisuus.Ei kommentteja: