torstai 29. elokuuta 2013

GLORIA BLOG AWARDS 2013Rouva Jones on mukana tämän vuoden Gloria Blog Awardseissa 
ja ehdolla Paras sisustusblogi -kategoriassa! Jei! Onpa hienoa, jo toista kertaa mukana. Raati on esitelty samoilla sivuilla ja kurkkasin pikaisesti muitakin hienoja mukana olevia blogeja. Tänä vuonna palkitaan myös tyyliblogeja.

Omaa suosikkisisustusblogiasi pääset äänestämään tästä, klik. Ja lainattua virallista tietoa;-)
Gloria Blog Awards 2013 on nyt virallisesti käynnistynyt ja www.gloria.fi/blogawards-gaalasivusto on avattu. Gaalasivuilla on esillä kaikki ehdolla olevat blogit kategorioittain, tuomariston jäsenien ja tämän vuoden yhteistyökumppaneiden esittelyt. Lisäksi lukijoiden suosikkiblogien äänestys on käynnistynyt ja lukijat voivat äänestää omaa suosikkiaan ruoka-, sisustus- ja tyylikategorioissa.

Tänä vuonna Gloria Blog Awards 2013 -gaalassa palkitaan ruoka-, sisustus- ja tyyliblogeja yhteensä 11 kategoriassa. Paras ja kaunein kategorioissa on ehdolla lähes 70 blogia. Alan asiantuntijoista koostuvat sisustus-, ruoka- ja tyylituomaristot äänestävät paras- ja kaunein kategorioiden voittajablogit.  Lukijoiden suosikkiblogi -kategorioiden voittajat määräytyvät yleisöäänestyksen perusteella. Lukijat voivat äänestää omaa suosikkiaan Gloria Blog Awards -äänestyssivulla 18.10. saakka. Lukijoiden suosikkiblogiäänestys on kaikille suomalaisille bloggaajille avoin.


4 kommenttia:

Kati kirjoitti...

Onnea Jonna :))

Suvi Tuuli kirjoitti...

Onnea :)

MRS JONES kirjoitti...

Kiitos Kati;-)

MRS JONES kirjoitti...

Kiitos Suvi;-)