tiistai 11. syyskuuta 2012

ANNA HYVÄN KIERTÄÄ


Törmäsin Nova Melinan blogissa kivaan haasteeseen. Ideana on antaa hyvän kiertää käsitöiden muodossa. Kerkesin kommentoimaan kolmantena ja olen siis mukana saamassa jotain ihanaa Nova Melinan tekemää.

Sinulla taas on mahdollisuus saada jotain Rouva Jonesin tekemää. Iik, en vielä tiedä mitä, mutta jotain. Ehkä paketti lankoja ja suunnittelemani ohje? En tiedä vielä. Voisin ommellakin jos saisin koneeni vihdoin huoltoon. Tai ehkä kollaasi, juliste?Kolme ensimmäistä, jotka vastaavat tähän viestiini, ottavat haasteen samalla vastaan. Lupaan siis lähettää kolmelle ensimmäiselle tähän viestiin kommentoivalle jonkin itsetekemäni yllärin tämän vuoden loppuun mennessä ja he puolestaan laittavat tämän ilmoituksen omaan blogiinsa, tehden taas kolmelle uudelle osallistujalle jotain itse.

Annetaan hyvän kiertää.

Kiitokset tässä yhteydessä myös saamistani haasteista. Koitan ryhdistäytyä ja laittaa ne eteenpäin. Olen saanut ainakin kaksi kivaa haastetta...

Photo via Elle Interiör, Tina Hellberg/foto Idha Lindhag.
 
XXX Mrs Jones 

8 kommenttia:

Pöppis kirjoitti...

Loistava idea, otan haasteen vastaan! :) Syksyn tullen ainakin kutomisharrastus nostaa täällä päätään ja siitä ajattelin ideoida pieniä ylläreitä omaan haasteeseeni.

tuomitarha kirjoitti...

Minulle.:)

//Terhi kirjoitti...

Olen mukana.

tuomitarha kirjoitti...

Minulle.:)

tuomitarha kirjoitti...

Sori, taisin liikaa innostua tällaisesta kivasta haasteesta, kun kaksi kommenttia tuli. ;) Ei vaan, puhelin teki oman pienen temppunsa, kun se välillä menee nopeampaa kun omat ajatukset.. Mutta silti siis mukana.

MRS JONES kirjoitti...

Oho, menipä äkkiä:-) sitten vaan meilillä (sivupalkissa) osoitetietoja tulemaan te 3

Tähtianis kirjoitti...

Tämä on tosi kiva idea, viime vuonnakin tällainen pyöri. Katkesi kuitenkin aika lyhyeen... Ehkä tänä vuonna parempi onni :)

Nuppu Home kirjoitti...

voihan vitsi, kun myöhästyin ;-(