maanantai 17. syyskuuta 2012

TALO KUIN SADUSSA

Rouva Jones pääsi kylään tälläiseen upeaan taloon. Talo on rakkaan ystäväni kummitadin ja ollut perheelllä kakkoskotina vuosikymmeniä. Kaikki talon kalusteet ja tavarat on kerätty huutokaupoista vuosien varrella. Talon värikkään tarinan voit lukea tänä syksynä ilmestyneestä Kotivinkistä.

Teksti/Story  Jonna Kivilahti
Kuvat/ Photos Krista Keltanen


ARVOIN RANDOM ORG:IN AVULLA VOITTAJAN SISUSTUSIDEAN JA DUALIT-VATKAIMEN ARVONNASSA: VOITTAJA ON ANNA-MARI ( MOLLAMARI CREATIONS) ONNEA!!! kIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE!

XXX Mrs Jones

7 kommenttia:

S kirjoitti...

Ulkoa nätti, mutta en pidä liian museotyylisestä sisustuksesta.

Hanna kirjoitti...

Tämä tosiaan oli kuin sadusta. Aika tuntuu pysähtyneen! Uskomattoman hienosti he ovat jaksaneet ja saaneet kasattua tuon sisustuksen. Näyttävät ihan siltä kuin olisivat aina olleet tuolla vaikka niin ei ollut. Tykkään!

mirka kirjoitti...

Silimäni bongasivat muutaman talonpoikaisharvinaisuuden joita ei löydy ku pohojammaan museosta ja Kokkolan Hakalax talosta(sinne teidän pitäisi päästä)ja samoin vieressä olevaan yhteen suomen harvinaisiin Kruunuvoudin taloon.
Asuin aikanaan pihan hevostallista tehdyssä talossa, yksi kaupungin vanhimpia;)
Ihania tunnelmakuvia!

Anonyymi kirjoitti...

On kyllä ihana satutalo! :)

Anna-Mari kirjoitti...

KIITOSKIITOSKIITOS! Voi että olen iloinen että arpaonni osui minulle! Entinen vatkaimeni meni rikki enkä ole onneksi vielä ostanut uutta. Nyt se sitten tulee, jihhuu. :)

Ja tuo talo... apua miten ihana! Upeita vanhoja kalusteita ja esineitä ja satumainen tunnelma!

Merja kirjoitti...

Tuo talo on huokailuttavan ihana!

Teija kirjoitti...

Ai oliko tääkin sun juttu! Tiätkö, mulle tuli (ei-ikinä-koskaan-ois-enää-uskonut-ikinä) vauvakuume siitä kuvasta, kun se mummo piti sitä pientä vauvaa sylkässään! Sellanen lämmin läikähdys! oon tätä puhunut muillekin :)