keskiviikko 12. syyskuuta 2012

VINKEL HOMES

Rouva Jones kävi Vinkel Homes kaupassa Tehtaankadulla. Ja menee taatusti uudelleen.


Mukaani tarttui Soul of Maia-korusetti. Olen himoinnut niitä jo pitkään, ruotsalaisissa blogeissa nähtyäni. Omani ovat uutta "joogamallistoa". Kuvia tulossa. On muuten ihanat. Kaulassa ja ranteessa koko ajan.

Vinkelin valikoimassa on kaikkea makeeta. Rouheaa, rustiikkista, värikästä. Ja mikä parasta, suuria lasipulloja. Ja niitähän on nyt saatava. Rouva Jones on himoinnut suuria lasipulloja Tanskan matkastaan saakka. Kävimme kodissa jonka jujuna olivat mm. valtavat vihreät vanhat pullot.

Nyt pesen hampaat, hyppään vaatteisiin ja suuntaan Habitareen. Raporttia tulossa!  Onko teistä kukaan tulossa tänään? Nykäiskää hihasta jos satutaan sanalle osastolle:-) 

Niin ja tuollainen "ranskalainen koululaukku" pitää nyt saada. Pinkki olisi mun valinta. Ja sellaisia jo vuosikymmeniä himoitsemiani marokkoraheja (pyöreä nahkapalli) oli Vinkelissä oranssina, turkoosina, kultaisena ja ruskeana. Makeita.


XXX Mrs Jones

4 kommenttia:

AnnaW kirjoitti...

Tosi kivan näköinen paikka! Lasipullot on niin ihania, meillä on niitä jo varmaan miljoona mutta aina erilaisen yksilön tullessa vastaan on keksittävä äkkiä hyvä tekosyy hankkia lisää ;)

Unknown kirjoitti...

Voi apua miten ihana kauppa! Heti löyty jo kuvista kaikkee mitä vois ottaa omaan kotiin! :)

Susanna kirjoitti...

Hassu nimi kaupalla:) Hollanniksi tämä olisi "kauppakodit"

Hosuli kirjoitti...

Inspiroivia kuvia!