torstai 16. elokuuta 2012

TÄYDELLISET BOOTSIT

Rouva Jones kulki viime talven Primebootseissa.

Ihanat, mutta niin raskaat ja vaikeat saada jalkaan. Muutama lentokentän turvatarkastus on jäänyt mieleen kun saappaat ei enää mene jalkaan...( ei kovin hyvä muisto)

Piipahdin Dellyssä Bulevardilla kurkkaamassa uusia bootseja. Ja sieltä ne löytyivät, täydelliset. Merkki on Fru.it.

Harmaat, niittisomisteiset, pehmeät, kevyet. Ihanat.  Ja menevät jalkaan kuin unelma. Jopa paljain jaloin;-)

Sama malli löytyy todella kauniissa ruskean sävyssä...jos se lottovoitto nyt osuisi kohdalle, ostaisin nekin. Ja oli huima vihertävä bootsikin. Tämä ilo on nyt pakko jakaa, ainakin itselleni saappaiden ostaminen on painajainen. Yleensä varsi kiristää...nyt ei.

Ruotsalaiset bloggaajathan ovat kulkeneet koko kesän, siis helteetkin, juuri tälläisissä bootseissa. Niin että kai se on meilläkin kohta, tuo villitys. Kuten Moscow-untuvatakit...House of Philian ja muiden untuvatakki-suosikit...kohta niitä saa Dellystä;-) Varasin jo omani.

Dellyn nettikauppaan klikkaat tästä
XXX Mrs Jones

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihastelin ja hypistelin samaisia bootseja ruskean sävyisenä. Valitettavasti budjetti ei antanut myöten niitä hankkia :( Mutta on ne ihanat !!!!!!

Anonyymi kirjoitti...

Hienot kengät. Näyttää siltä, että malli ei ole turhan kapea, kuten italialaisissa kengissä välillä on. Saako kysyä minkä hintaiset kengät oli?

MRS JONES kirjoitti...

Hei, lesti tosiaan on kivan tilava. Bootsit löytyvät nettikupasta, hinta oli 259 e. Jonna

Helinä kirjoitti...

Taidat olla oikeassa painajaisesta. Olempas ettinyt pitkään tollasia. Ei oo tullu hyviä vastaan. Harmikseni joudun nytki jättään väliin ku on pikkaasen liian kaukana tää liike. Ehkäpä joku päivä tommoset kivat kulkeutuu meikäläisenkin jalkaan. :)