maanantai 20. elokuuta 2012

NAAMIAISIA JA HYVÄNTEKEVÄISYYTTÄ

Rouva Jones ihastui tämmöisiin hurmaaviin naamiaisasuihin. Ja varsinkin kuviin ja siihen, että näillä tehdään hyvää. Kuvat H&M.

Liitän tiedotteen tähän jos joku haluaa tarkempaa tietoa:

Lokakuussa H&M lanseeraa All for Children -malliston, joka on täynnä hauskaa muotia ja naamiaisasuja tytöille ja pojille.  Malliston avulla kerätään varoja H&M:n All for Children -hankkeeseen, jonka avulla UNICEF pyrkii parantamaan lasten elämää. Tytöille All for Children -mallisto on tulvillaan suloisia tuotteita, kuten pinkki rusettisomisteinen mekko, tekoturkistakki rusettikauluksella, hauskat Lurex®- ja pilkkuhameet, sekä printtitoppeja ja kirkkaanpinkit leggingsit. Pojille on täydellinen pieni bleiseri sekä samantyyliset harmaat housut, kirkkaansävyisiä blokkiraidallisia neuleita ja paita, baseball-takki sekä trikoopaitoja kivoilla printtihahmoilla.
Naamiaisiin on taikurin hattu, viitta ja taikasauva, sekä pupuhaalari ja suloisia jääkarhu-, jänis- ja flamingopäähineitä. Lisäksi mallistoon kuuluu leikkiteltta, seinätarroja, lamppu sekä kuva- ja tarrakirja. Mallisto tulee myyntiin 18. lokakuuta noin 300 H&M-myymälään ympäri maailman sekä hm.comiin. H&M lahjoittaa 25 % All for Children -malliston myyntihinnasta UNICEFin toiminnalle Bangladeshissa. Tämän yhteistyön avulla H&M ja UNICEF pyrkivät edistämään lasten koulutusta ja terveyttä maan pääkaupungin Dhakan slummialueilla. Malliston avulla myös asiakkaat voivat osallistua H&M:n pitkäaikaiseen yhteiskunnalliseen panostukseen Bangladeshissa.
XXX Mrs Jones

2 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Ai miten ihania ja ihana idea!!

Nova Melina kirjoitti...

Vautsi! Ihania juttuja!