tiistai 28. elokuuta 2012

RACOON

Rouva Jonesin nuorimmaisella on uusi syyspuku. Kaupat pullistelevat jo talvihaalareita mutten malta vielä tehdä haalaripäätöksiä.

Fannin uusi puku on Racoonin. Eli sitä tuttua sydänteemaa CupCakelta, firman nimi vaan on vaihtunut. Otin puvun kokoa isompana, jotta takki olisi maiharimainen. Hihoissa ei juurikaan ollut eroa, ainakaan merkittävää, resori on hyvä. Ihana. Housut ovat kätevät, koska on kuminauhavyötärö. En yleensä osta reilunkokoisia vaatteita, mutta koska viime kevään puku on vielä passeli ja haalarikin menee kakkospukuna, voi tässä olla vähän kasvunvaraa kevääksi. Huppu on irroitetteva ja nepparit napakat.

Olimme lauantaina isosiskon lätkätreeneissä katsomassa hallimeininkiä. Fannilla kaulassa Balmuirin ihana lasten kasmirhuivi Helsinki. Ja raitapipo POP. Uudet lenkkarit löysimme Stadiumista, mallia hiphop, sanoo neiti. Ja pitävät vettä 5000 mittarilla.


XXX Mrs Jones

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti on myös laatu parantunut vaihtuneen nimen vaihdon myötä!
Ei meinaan tulisi mieleen edes ilmaiseksi tuota merkkiä ottaa niin hyvässä muistissa on viime talvinen toppahaalari härdelli:))
-Minni

MRS JONES kirjoitti...

Minni moi, joo olen kuullut tälläisestä. Meillä haalari oli kyllä ihan moitteeton ( harmaa jossa pinkit pilkut ja sydän edessä) joskin huput irtoili helposti. Tässä uudessa on kyllä tosi napakat nepparit ja laatu tuntuu musta oikein hyvälle, mitä nyt ollaan ehditty pitää. Terkuin Jonna