tiistai 14. elokuuta 2012

HAND MADE/ HANNA V. JA MEKKOTEHDAS

Rouva Jones arvostaa kovasti käsillä tekemistä. Siis luovaa työtä; ompelemista, neulomista, virkkaamista ja kaikkea muuta kivaa, mitä nyt itse voi tehdä. Etsy on ihan unelmapaikka tehdä tälläisiä löytöjä. Mutta muualtakin löytää taianomaisia tekijöitä.

Tässä kaksi tekijää esittelyssä, muita ihanuuksia tulossa,
mm. Nova Melina...Fannille tilatut tossut ja Nova Melinan etsy-shopista tilaamani talopussukka. Kuvaan kunhan saan;-) 

Nyt Mekkotehdas ja HannaV.

Tein Hannan kodista jutun ja tuli puheeksi, että tekisin lapsilleni jos ehtisin, mutta kun...en ehdi. Nyt Hanna on tehnyt meidän Fannille kaksi ihanuutta tilaustyönä. Niin Hienoja.  Virkattuja neuletakkeja, toinen pinkkisävyinen ja toinen musta, jossa ripaus roosaa. Hannan löydät meilillä osoitteesta: hanna.v@live.fi Hanna kuuluu Olgat-neulojanaisiin, jos olet Olgista kuullut? Pompotin tytöiltä saatu vinkki, kiitos! Ja ihanan Selma-bloginkin Kaisu kuuluu Olgiin. Olette ihania, Olgat. ( Olga-nimi herättää lämpöä mielessäni siksikin että tarina kertoo vanhempieni harkinneen sitä nimekseni vauvana. Olisin aika mielelläni Olga.)

Yhdistin neuletakit uusiin (ja Aitoihin) Mekkotehtaan mekkoihin. Fanni sai Mekkotehtaan tytöiltä Sunnalta ja Kirsiltä lahjaksi mekon ja valitsimme sinivalkopilkkuisen. Toisen ostin Mekkotehdas Myy-blogin kautta. Kuvausmekkoja, jes.

XXX Mrs Jones

3 kommenttia:

Pieni Lintu kirjoitti...

Voi että miten sieviä. Ihastuin tuohon pinkkiin neuletakkiin, sellaisen kun saisi aikuisten koossa ja neutraaleissa väreissä. :) Löytyyköhän ohjetta jostain?

pienilintu at gmail.com

Anna kirjoitti...

Voi miten kaunis pinkki neuletakki! Jospa itsekin isoäidin neliöistä.. Ihana pikkuneiti :)

Peppi kirjoitti...

Mahtavaa väri-iloittelua tuo pinkki neuletakki! Aivan huippu.