lauantai 4. helmikuuta 2012

Tanskalaisista sisustuslehdistä..Bolig Magasinet

Rouva Jones lupasi laittaa lisää kuvia tanskalaisten lehtien kodeista. No tässä tulee, olkaa hyvät. Bolig Magasinet. Tässä satsissa mukana myös se suomalainen koti, josta aiemmin mainitsin..upea. Kuvat löytyvät myös blogistani aiemmasta postauksesta, joskus syksyllä.

Menen Köpikseen uudestaan huhtikuussa, kollegoiden kanssa työmatkalle neljäksi päiväksi. Wau. Hyvällä tuurilla pääsen sinne pikaista kuvauskeikkaa varten myös maaliskuussa... se on niiiiin jännää, etten uskalla edes kertoa ennenkuin toteutuu..;-) Pitäkää peukkuja...

Eli jatkossakin lisää kivaa matskua Kööpenhaminasta. Ihana kaupunki.
Halauksin Mrs Jones

3 kommenttia:

Maaret kirjoitti...

G Morgen!

Näin pakkasten paukutellessa meillä -27 asteessa, hyrrrr...on aikaa "sisustaa" taasen eri blogien ja lehtien kautta...ja olipa onni törmätä blogiisi ja tanskalaiseen sisustukseen, mistä tykkään kovasti ja yritän soveltaa sitä tähän meidän sieltä täältä, kartano skandinaaviseen sisustukseen =D .... Hauskaa oli huomata tuossa lastenhuone kuvassa teltta tai tiipii .. sillä meidän Neidin huoneesta myös löytyy teltta, ja se on ihan ehdoton juttu lapsille! Nyt sukellan syvemmin blogiisi ja poimin idoita, kun yritän ed. nähdä alakertamme jälkeen rempan, huoh, ikinä en ole ollut näin "tukossa" suunnittelupuolella kuin mitä nyt olen tuon alakerran suhteen...! Ihanaa talvi-aamua sinne! Ja niin Tanska sekä Köpis ovat ihania!!!

MITT VITA HUS kirjoitti...

Vilka reportage:)

Fin lördag till dig!

Pieni Lintu kirjoitti...

Kivoja kuvia näytti olevan lehdissä! :)

Sulla on sitte tosi nasta työpaikka..ihan kateeksi käy! ;) Saa reissata, olla mukana kuvauksissa, suunnitella neuleita - ah, ihanalta kuulostaa! :)