maanantai 20. helmikuuta 2012

OFFICE/STUDIO/SHOWROOM

Rouva Jones oli perjantaina maalaamassa uutta toimisto/studio/showroom-tilaamme Aleksilla. Ensimmäiset kahvit työhuoneella,-)

Postasin aiemmin ekoja remppakuvia, nyt alkaa jo olla valmista. Maalasimme Minnan kanssa toisen kerroksen maalia seiniin ja kuljetus toi valtavan kasan tavaraa...TineK Homen mallikappaleita Sannan showroomia varten. Sannakin tuli aloittelemaan tavaroiden laittoa mutta varsinainen tilan valmistuminen jää ensi viikkoon. Ihana siitä tulee!

Aiemmassa postauksessa kerroinkin jo että tilaan tulee minun, Jonna Kivilahden suunnittelutoimisto, valokuvaaja Krista Keltasen studio ja Sannan TineK Homen showroom. Koitamme kolmisin kehitellä parempaa huomista;-)

Lisää kuvia sitten kun kamat on purettu ja Sanna on taikonut sinne Tinen maailman. Mutta on niiiiiin kivaa etten malta olla laittamatta muutamia kuvia välivaiheista..

Our new office/studio/showroom in the heart of Helsinki. Love it! It's gonna be my office, studio for photographer Krista Keltanen and showroom for Sanna Raatikainens TineK Home-interiorbrand in Finland.














Halauksin Mrs Jones

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Omas upea tila ja kaikki nuo TineK jutut, I Love It :)

Elsa kirjoitti...

Voi juku! Tosi hieno ja inspiroiva tila, jossa minäkin mielelläni työskentelisin.

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Siis mahtavaa! :) Onnea teille kaikille ihanille naisille uudesta tilasta!!!!!

Krista/Sisustus Villa Blanco kirjoitti...

Siis mahtavaa! :) Onnea teille kaikille ihanille naisille uudesta tilasta!!!!!