sunnuntai 5. helmikuuta 2012

SUNDAY MORNING

Rouva Jones rakastaa hitaita sunnuntai-aamuna, jolloin on kerrankin aikaa lukea hesari ja juoda kahvi rauhassa.

Heräsin nuorimmaisemme kanssa jo kahdeksan aikaan ja nyt on jo toinen valtava kuppi maitokahvia meneillään. Pihallamme on aivan mielettömästi lunta, kaunista.

Nautin aamuista. Tänään mennään äänestämään. Suunnittelen myös viikon ruokalistaa. Miehen innostamana olemme ottaneet arjen haltuun seuraavalla konstilla; jokatoinen viikko kun meillä asuu neljä lasta kotona, haemme sunnuntaina valtavan ruokalastin kotiin, jotta sitten kiireisinä arki-iltoina ruoan saa laitettua helpommin. Ne viikot, jolloin vain Fanni on kotona, ruoanlaitto on kuin leikkiä. Viikoilla jolloin kaikki neljä lasta ovat kotona, on joka illalle myös harrastuksia jne. Ja pahimmillaan myös työmatkoja, jotka sotkevat pakkaa. Arki on ihanaa. Tämä konsti muuten toimii...

Ensi viikolla meillä syödään ainakin spagettia, joka on kaikkien herkkua. Ja lohikeittoa. Tarkoitukseni oli jo viime viikolla tehdä Bouillabassea, jonka ohjeen löysin eräästä lempiblogistani eli Kirjatoukka ja Herra Kamerasta. Ehkä nyt;-)

Selailen samalla uusia lehtiä ( uudessa Maalaisunelmassa on tekemäni juttu ihanasta Hannelen ja Pekan kodista) ja uutta Divaania, jonka juttua Raumalaisesta kodista ahmin. Selaan myös perjantaina saamaani Kvikin keittiöbrosyyriä. Ihana. Ja Maalaisunelmassa on myös ihana juttu tanskalaisesta kodista, josta ajattelin laittaa muutaman kuvan teidänkin iloksi.

Tiesitkö että ihana Missoni Home avaa ensimmäisen oman kauppansa Helsinkiin? Avajaiset ovat reilun viikon päästä ja olen menossa avajaisiin, sieltä siis kuvia tulossa...

Good morning sunday! Lots of coffee and plans for next week. Also the presidential election day today. Missoni Home is opening a shop in Helsinki, so nice.


kynttilänjalat Bloomingville/ Grey&White nettikaupastaserviettirengas TineK Home Nougatista


tuikut TineK Home NougatistaHalauksin Mrs Jones

8 kommenttia:

Retromoderni kirjoitti...

Mahtavaa että MIssosni avaa liikkeen. On niillä vaan niin ihania juttuja

Pieni Lintu kirjoitti...

Mukavaa sunnuntaita! :)

Tiina A kirjoitti...

Odotan innolla kuvia Missonista!

Mukavaa sunnuntaita! (itse olen lahdossa brunssille)
Tibs

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Arjen hallintaan tarvitaan erilaisia keinoja... Teen pitkää päivää ja plen usein myöhään kotona, silti haluan syödä (ja tehdä) kotitekoista ruokaa.

Kaivan sunnuntaisin esiin ispiraatioksi joitain n. 140 keittokorjastani ja teen aina seuraavan viikon ruokalistan. Ruokavaliosta tulee vaihtelevampi kuin jos miettisin aina vasta kaupassa mitä syötäsiin. Jos jokin ruoka vaatii mainointia tms., teen sen jo edellisenä iltana ja töistä lähtiessä soitan Siipalle kauko-ohjausohjeita ruoan esivalmisteluun.

Nyt äänestämään, matkalla voi napata muutaman talvisen kuvan.

Janet Saucedo @StudioBlueJewelry kirjoitti...

Beautiful

Padmerine kirjoitti...

Heippa!

Katselin että sinullakin nuo DSR-tuoli on niin miten oot saanut ne pidettyä puhtaana? Käytätkö jotain ainetta puhdistukseen?

Jonna kirjoitti...

Kauniit kuvat, kiitos!
Hienoa että Missioni avaa oman kaupan Helsingissä!

Jamblinne kirjoitti...

Dear Mrs Jones,

bloginne on hieno. Ryhdyin heti vakilukijaksi!