lauantai 25. helmikuuta 2012

Coffee & Sikke

Rouva Jones on koukussa Sikken keittokirjoihin. Siis Sikke Sumarin kaikkiin kirjoihin. Minulla on ne kaikki. Uusimman ostin eilen ja nyt olen selaillut sitä viikonlopun menu mielessä. Tosi, tosi kiva. Kuvaan sitä valoisaan aikaan ja teen pienen esittelyn. Tunnen Sikken työprojektien kautta, teimme vuosia sitten kivan telkkarisarjan yhdessä. Kirjan viehätystä lisää vielä se että olen italiafani.

Coffee otsikossa tarkoittaa uutta kahvikonetta. Sikkestä ja kahvikoneesta ei tulisi puhua samassa postauksessa, joo tiedän. Sikken uudessa kirjassakin on sivullinen tekstiä kahvista. Nämä nappikahvit eivät ole samalla tasolla kuin laadukas espresso. Hankin sen uudelle työhuoneelleni/studioon/showroomiin. Se on Pauligin Cup Solo. On se vaan helppo arkikahviksi paikkaan jossa ei ole keittomahdollisuutta. Valitsin Cappuchino-kapselit, koska meillä ei ole omaa jääkaappia/hellaa töissä ja tuo voisi toimia ihan vaan huoneen nurkassa. Testasin nyt moneen otteeseen ja hyvin toimii! Helppoooooo ja hyvää.

Raitakupit TineK HOme.

I am reading this superwonderful cookbook by Sikke Sumari. Sooo good, italian style cooking. LOve it!

Also trying my new coffee machine ( for new workspace)Paulig Cup Solo, and so surpirised´; it is great and easy to use.With Love, Mrs Jones

6 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Muistankin tuon teidän yhteisen sarjan hyvin. Köllöttelin sohvalla vastasyntynyt vauva mahanpäällä ja katselin nauhalta kaikki jaksot! Kiva ohjelma ja sulla joka jaksossa mieletön Molly päällä :)

Leppoisaa viikonloppua! Itse taidan vähän tapetoida tytölle tulevaa Mailegin pupujen taloa. Lapset kun ovat lomalla mummulassa. Virkatakin voisi ja pyörähtää kaupoilla.

-Hanna

mirka kirjoitti...

nyt katos muisti palailee pätkittäin:) onko muuten ruoka ohjeet helppoja ?

Kati kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Kati kirjoitti...

Siis kysymäni piti, että miten ison kuppillisen siitä saa kahvia? Lattekokoinen? Katselin tuota tänään kaupassa..
T,Kati

Uuden Kuun Emilia kirjoitti...

Eli kutsuit mut ensin kahvilla, ja hankit sitten vasta kahvikoneen :)
No, mä koitan tulla maistelemaan asap!

Mukavat viikonloput!

MRS JONES kirjoitti...

Hanna moi, miten sä voit muistaa???? Uskomatonta. Joo mulla tosiaan oli kasa Mollyjä kuvausvaatteina, omia lemppareita. Ja mustaa kun ei haluttu telkkariin niin tuo oli ainoa vaihtoehto:-) superkiva projekti, joskin menin ihan ummikkona mukaan...mirka; joo helppoja on. Samoja kun telkkarissa. kati: kupin kokoa saa säädettyä. Latteen oitää ostaa latte-kahvipakkaus, jossa maidon määrä varmaan isompi. Emilia;-)hahaha, jooo. Nyt on eka kuvaus takana...olit Kotivinkissä! Jee! Terkuin jonna