torstai 29. syyskuuta 2011

Merry Louis Vuitton Christmas

Rouva Jones kävi eilen
Louis Vuittonin
tilaisuudessa, jossa esiteltiin joulumallisto. IIk.

Olen tainnut syntyä Louis Vuitton-fanina. Jo 18-vuotiaana haaveilin LV-laukusta( ja Cartierin Trinity-sormuksesta ja Cartierin kellosta, ja arvatkaa onko niitä minulla vieläkään?). Hankin jo vuosia sitten ensimmäisen LV-lompakon, sitten avainrenkaan, sitten huivin, jne, mutta  vasta vähän aikaa sitten laukun. No kestipä se. Aina oli jotain tärkeämpää. Kuten lasten kaikki hankinnat. Asunto. Auto. Ja hups, aina Rouva Jones tinki omasta haaveestaan. No tottakai, elämä meni ihan mallikkaasti ilmankin.

Joulumallistossa oli teemana Circus. Salmiakkiruutuisiksi maalatut eläimet, upeita. Tuotteet sitten niiden keskellä.

Itse tykkään kamalasti tuosta omin nimikirjaimin (Mon Monogram) tilattavasta Neverfull-laukusta ja Trolleykin olisi kätevä. Netissä voi suunnitella siis omalla värityksellä nuo raidat ja nimikirjaimet laukun päälle. Laukun vuori tulee sitten esim. pinkkinä, jos toinen raidoista on pinkki. IIk. Ja uutta oli nuo lompakot omin nimikirjaimin. Palvelu Suomessa tosin vasta keväällä näiden pienempien tavaroiden suhteen.

Joulupukki, pliis, Neverfull koossa MM tai GM, pinkillä vuorilla? Raidat voisivat olla pinkki ja harmaa, tai oranssikin sopisi.Kiitos!

Mallisto esiteltiin Gallerie Forsblomilla. Hieno tila.

Kiitos Siru ja Teemu;-)&Spaltin väkiHalauksin Mrs Jones

2 kommenttia:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

En ole koskaan ollut LV-fani, mutta tuollalsien monogrammilaukun voisin ottaa.

anrinko kirjoitti...

Mussa on varmaan jotain vikaa, kun mua ei nappaa nuo yhtään.
Upea tuo norsu kyllä. =)
Varmasti oli upea tilaisuus.