perjantai 2. syyskuuta 2011

POIKKEA PUTIIKISSA 5.-10.9.

Rouva Jones sai vinkin tälläisestä ihan huikeasta kampanjasta.

Pikku liikkeet jäävät aivan liian helposti isojen hullujenpäivien ja muiden varjoon. No nyt on oma pikku putiikkien buustaus tulossa!
Hieno homma, aion ainakin käydä

-Maloussa Korkeavuorenkadulla
-Mingussa Tarkampujankadulla
-Formverkissä Annankadulla
-Nougatissa Bulevardilla
-Dayssa Bulevardilla
-Annes Past&Presentissä

Olisipa ihana ehtiä sopia kahvitreffit ystävän kanssa samalla..

Kurkkaa kaikki mukana olevat kaupat:

Poimin kampanjan sivuilta tähän pätkän tietoa, alla linkki sivuille:

Poikkea Putiikissa -kampanjaviikko 5.-10.9.2011
Yrittäjien aloitteesta Helsingin Yrittäjät ja Helsingin kaupunki järjestävät yhteistyössä ensimmäistä kertaa Poikkea Putiikissa -kampanjaviikon 5.-10.9.2011. Poikkea Putiikissa -kampanjasta tehdään kaksi kertaa vuodessa toistuva tapahtuma - Kivijalkayritysten oma tempaus, jolla kaupunkilaisia ja matkailijoita herätellään löytämään kivijalassa olevat erinomaista palvelua ja yksilöllisiä tuotteita tarjoavat kaupat ja palveluyritykset.
Pienet erikoisliikkeet ovat verkkokaupan ja suurten kauppakeskusten kasvun myötä joutuneet etsimään uusia toimintamalleja. Vuoden ajan käydyistä keskusteluista syntyi ajatus, kuinka Helsingin Yrittäjät ja Helsingin kaupunki yhdessä yrittäjien kanssa saisivat kaupunkilaiset ja matkailijat asioimaan nykyistä enemmän perinteisissä Helsingin putiikeissa. Tätä keskustelua on käyty lukuisissa yrittäjille järjestetyissä aamukahvitilaisuuksissa, joihin sadat helsinkiläiset yrittäjät ovat osallistuneet.
Poikkea Putiikissa -kampanjaan osallistuminen on yrityksille maksutonta. Tavoitteena on saada aikaan kansanliike, innostaa helsinkiläiset suosittelemaan putiikkeja ja palveluita toisilleen sekä jakamaan kokemuksia hyvistä palveluista ja tuotteista.
Poikkea Putiikissa -kampanjan onnistuminen on kiinni mukana olevista yrityksistä. Yrittäjät yhdessä tuottavat tapahtuman sisällön. Kampanjaviikon tapahtumat ja tempaukset julkaistaan näillä sivuilla. Jokaisena kampanjaviikon päivänä on tempauksia eri puolilla kaupunkia. Näiden avulla innostamme ihmisiä poikkeamaan putiikeissa, tekemään löytöjä ja seikkailemaan eri puolella kaunista kaupunkiamme.

halauksin Mrs Jones

1 kommentti:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Hyvä postaus! Olisi harmi, jos pikkuputiikit häviäisivät ja jäljelle jäisi vain muutama tavaratalo ja ketjuliikkeitä, joiden tarjonta on samanlaista ympäri maailman. Paikallisuutta kannattaaa tukea! Jos ostat, osta mieluiten pienyrittäjältä.

Kivijalkaliikkeissä fiilis on erilainen, tarjonta yksilöllisempää ja asiakkaan tarpeisiin pystytään keskittymään paremmin. Pikkuliiikkeiden kauppakaduilla on mielestäni muutenkin mukavampi shoppailla kuin isoissa kauppakeskuksissa.

Työnantajani, pienen "tekstiilikonsernin" yksi yritys, laatukangasliike Villisilkki, on totta kai mukana hyvin tarjouksin. Lähikulmilla on monta muutakin kivaa liikettä mukana.