torstai 22. syyskuuta 2011

Talohaaveita ja blogisuosikkeja

Rouva Jones selaili TineK Homen uutta kataloogia...selaan ja selaan...kuvat ovat niin ihania. Haluaisin laittaa kodin tunnelman ihan uusiksi. Tosin tarvitsisin myös talon. Siis sellaisen johon tuo tyyli sopisi paremmin kuin pelkistettyyn 60-lukuiseen Laapotin rivitaloon. Olen asunut muutamassa omassa talossa ja se on kyllä minun juttuni. Olen elämäni aikana asunut niin kerrostalossa, rivitalossa kuin omakotitalossakin. Pienessä talossa ja suuressa talossa. Niin kaupungissa, lähiössä kuin maallakin. Kaikkea on siis kokeiltu.

kuva TineK Home

kuva TineK Home

Muistathan osallistua ihanan TineK Homen hurrikaanin arvontaan blogissani? Itse laittaisin sen olohuoneen sohvapöydälle..paikka on ihan valmiina. House of Philian kuvissa näkyy aina useita noita hurrikaaneja, ihania...

Nyt haaveilen vanhasta talosta, jossa olisi puutarha. Ja kasvimaa. Löysimme sellaisen talon kesällä. Unelmatalon. Paitsi lähellä sijaitseva suuri tie...lasten kannalta vaaralliset liikenneyhteydet. Nyt lapset polkaisevat fillarilla niin kouluun kuin harrastuksiin ja koulumatkaa on vaivaiset 400 m. Muutto toiselle paikkakunnalle siis arveluttaa monesta syystä... Ihana talo houkuttaa..katselen myynti-ilmoituksen kuvia ja haaveilen. Talo on persoonallinen ja niin kaunis.

Tulipa mieleeni BLOGEISTA...

Seuraan reilua sataa blogia viikoittain. Päivittäin seuraan noin 30 blogia. Jaan mielelläni omia suosikkejani, hyviä blogeja on haasteellista löytää...valikoimaa on aivan mielettömästi.

Suosikkejani ulkolaisista blogeista ovat mm.

Helt Enkelt, Annaleenas Hem, Lotta Agaton, House of Philia, La Boheme, Decor8, Fräulein Klein, Bright Bazaar ja Vosges Paris.

Suomalaisia suosikkejani ovat

Sanctuary, Uusi Kuu, Niinan Unelmia, Kirjatoukka ja Herra Kamera, CaisaK., KristaKeltanen, Mekkotehdas, Varpunen, Valkoinen Harmaja, Selma, My2ndlife, Sisustajantaivas,  Helmen Talo ja  Suklaamarenki.

Näissä käyn päivittäin;-) Kaikki nämä löytyvät helposti omasta blogilistastani, oikeasta palkista alhaalta. Ja monia muita ihania..

Muutama tunnelma TineK Homelta..kuvat Tinek HomeHalauksin Mrs Jones

2 kommenttia:

Niina kirjoitti...

Tunnistan talokuumeen ! Jos ajatus ei jätä rauhaan ... tiedän, se on menoa.

Minna - Carefree Casualness kirjoitti...

Ihania nuo TineK Home kuvat, mikä fiilis!