lauantai 29. kesäkuuta 2013

STRIPES
Rouva Jones on raitojen ystävä. Kotona, kesäkodissakin on raitaa siellä ja täällä. Mrs Jones Lifestyle Shopiin tuli juuri raitasuosikki: Day Birger et Mikkelsen raitapaita mustavalkoisena. Ainakin Rouva Jonesilla päällä melkein joka päivä;-) Raidat toimivat niin kivasti vaatteissa. Puhumattakaan tuosta raitakassista ja raitatyynyistä. Rouva Jones odottaa malttamattomana omaa raitamekkoaan joka on postin kyydissä. Kiitos Kirsikka;-)

Mrs Jones Pop Up-puodista on tullut kysymyksiä KYLLÄ, Rouva Jones poppailee Hangossa heinäkuussa. Ajankohta on hiukan auki, mutta veikkailen että kuun puolivälissä. Lisätietoa tulossa kunhan lyömme Kirjatoukan kanssa viisaat päämme yhteen. Kirjatoukka toimii tilaisuuden haltijakummina;-)

Mrs Jonesin puotiin on tulossa kaikkea kivaa uutta. Tilasin uusia huiveja BeckSöndergaardilta, uskomattoman ihania pastellisia Granny Purseja ja kasseja. Pernille Corydonin koruja tulee maailman makeimmassa Rosegold-sävyssä, eli sellaisessa kupariin vivahtavassa. Tulee korviksia ja sormuksia, niitä palloja joita ihailin kun Pernillen tapasin Sannan luona showroomilla. Niin ja voi apua mitä ihanaa tulossa Design Lettersiltä...en malta odottaa itsekään;-) Ja jos uutuudet ehtivät Pop Upiin niin toki otan mukaan.

 Mrs Jonesille,  klik.
2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Mä oon kulkenut alennusmyynneissä varmaankin raitalaput silmillä, kun löydän pelkästään ihania raitapaitoja. Pitänee käydä tsekkaamassa tuo kyseinen mustavalkoinen ihanuus nettikaupassa. :)

Mikä ihana matto noissa kuvissa näkyy?

MRS JONES kirjoitti...

Matto on Tiirinkosken Tehtaalta!