keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

JUTTU KESÄKODISTASI?
Rouva Jones nauttii omasta (laina)kesäkodistaan  täysillä ja miettii, että näitä ihania kesäkoteja lienee Suomi täynnä. Kesäkoteja ( kesäkotijuttuja lehtiin) kysellään nyt ja mietimme Krista Keltasen kanssa että josko vielä muutaman kuvauksen saisimme elokuun kalenteriin mahtumaan;-) 

Jos sinulla on kesäkoti, persoonallinen ja tunnelmallinen, 
ja ajattelisit että siitäpä olisi oikeastaan kiva tehdä juttua, 
 laitapa mallikuvia ja meiliä minulle jonna.kivilahti@kolumbus.fi


Nämä ihanat tunnelmat olen luvalla lainannnut tanskalaisesta Bolig Magasinet-lehdestä, klik.

Mrs Jonesin puodilla on tänään tarjouksessa Miss Etoilen ihanat tuotteet: pillit, kuppikakkuvuoat jne. Niitä täällä meilläkin tänään  käytetään kun nuorimmaisen synttärit lähestyvät! Postaus siis tulossa.
Kauppaan tästä, klik.

Olen saanut muutamia viestejä ja tietoa postin saapumisilmoitusten lähettämisongelmista...eli jos olet tilannut Mrs Jonesin puodista viime viikolla etkä ole saanut saapumisilmoitusta tekstiviestinä, laita heti minulle meiliä. Lähetän seurantakoodin. Siten saat paketin lähipostistasi heti haettua. Pahoittelen postin puolesta!


4 kommenttia:

sari kirjoitti...

Huomenta!Juu,en saanut saanut postiintuloilmoitusta minäkään,mutta paketin sain lopulta eilen vähän pidemmän kaavan mukaan.Postilla on jotain teknisiä ongelmia ilmeisesri enemmänkin tavarantoimituksissa.Itsellä makaa jossain postin uumenissa vielä kauneuspaketti JOLIElta ja joogakaupasta,mutta ei niitä nyt just löydy eikä saa ulos.Ovat kyllä olleet siellä jo ennen juhannusta.Minkäs teet muuta kuin odottelet?Sillälaillahan se hyvä tulee.Ihania aurinkopäiviä sinulle ja kiitos jälleen paketista!

Onnellinen Oliivi kirjoitti...

Ihania kesäkoteja! Minulla ei ole kesäkotia, mutta tiedän yhden viehättävän paikan, saako kodinomistaja kuvat itselleen muistoksi?

Tervetuloa blogiini! ♥ Ihanaa hellepäivää! ♥

MRS JONES kirjoitti...

Hei ja kyllä ihanat kuvat jäävät onietajalle muistoksi kunhan juttu ilmestyy:-)

MRS JONES kirjoitti...

Ihanaa kesää!