maanantai 18. maaliskuuta 2013

IHANA KOTI
Rouva Jonesin lempilehtiin kuuluu tanskalainen Bolig Magasinet. 
Kurkkaapa tätä kotia, klik.

Kuvat Morten Holtum
Juttu Lykke Fyged ja  Anja Hallberg.
Kuvat lainattu Bolig Magasinet-lehdestä.

Meillä meni viikonloppu kotia laittaessa: lauantaina siivottiin oikein pitkän kaavan mukaan ja sunnuntaina pistettiin kalusteet karuselliin.  Tämä siis tarkoittaa sitä, että kaikki vaihtoi paikkaa.  Vanhat sohvat menivät varastoon ja uusiksi kannettiin perintönä perheeseen tulleet 60-lukuiset tiikkisohvat mustin nahkapehmustein. Niin hienot. Tämä koti inspiroi varmaan siksikin, kun on noita kivoja tiikkilipastoja tai senkkejä.
Suosikkini on tuo yöpöytä ja olohuoneen senkki.

Ja iloisia uutisia yhdelle teistä:

CILLA'S ARVONNASSA IHANAN PYYHESETIN

VOITTI HIIDENUHMA, ONNEA!

8 kommenttia:

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

No onpas sulla nyt mulle ajankohtaisia postauksia;) Bongasin n. vko sitten tuon saman senkin norjalaisesta huuto.netistä ja onnekseni tajusin, että se on myytävänä meidän paikkakunnalla! Hintapyyntö oli 2900nok eli melkein 400e. Kuva oli tosi hyvä ja senkki näytti tosi hyvä kuntoiselta. Laitoin myyjälle viestiä että tarjoan 2000nok ja halaun nähdä senkin. Menin katsomaan sitä ja siinä oli noi ylälistat (reunoista) lohjennut ja jalat vähän huonossa pinnassa. Tarjosin 1200nok eli 150e, mutta ei myynyt... mitä itse maksaisit vastaavasta? Täällä toi 50luku ei ole in... siis täällä pohjoisessa. Ja luulen, että hänen on vaikea myydä tuo täällä. Toki joku oslolainen saattaa huutaa sen, mutta pettyy kyllä kuntoon kun saa senkin koska kuvassa näytti paljon paremmalta. Mä tykkään juuri tuosta 50-luvun tyylistä sekoitettuna uuteen:) Ja uusi stockholm mallisto Ikeassa on ihana (siis joka tulee myyntiin huhtikuussa). Siinä tota tyyliä:)

//Terhi kirjoitti...

Noita senkkejä ei löydä sitten niin mistään. Ainakaan suomesta, ainoita mitä huuto.net myy on miniatyyrit nukkekoteihin :D Mutta vielä minäkin kalastan omani jostain. Mistä tuo sohvapöytä on, se on tosihieno.

Unknown kirjoitti...

Hieno senkki tosiaan.Itsekin haen vastaavaa.Värimaailma ihana!

MRS JONES kirjoitti...

Samantyyppisiä näin Fasaani/Helsinki Second Hand-liikkeessä:-)

MRS JONES kirjoitti...

Vastasinkin jo sulle blogiisi:-)

MRS JONES kirjoitti...

Senkit on upeita joo:-). Sohvapöytää en osaa vinkata, lisään jos löydän tiedon.

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

Lehden sivuilta: Sofabordet er fra Foxy Potato

Hiidenuhma kirjoitti...

En ole koskaan voittanut arvonnassa aikaisemmin. Huikean ihanaa, varsinkin kun on niin hieno palkinto.

Nöyrä kiitos!