maanantai 18. maaliskuuta 2013

BUGABOO CAMELEONRouva Jones on itsekin iloisesti yllättynyt kuinka äkkiä nuo bloppiksen jutut oikein löysivät uudet kodit. Koitan pyynnöstänne keksiä lisää ihanuuksia joista luopua.

Nämä Bugaboon vaunut nyt eivät korvaa neuletta tai Mosmosheja himoitsevan tarvetta 
mutta joku voisi tarvita. Tässä siis hyvät vaunut, yhdellä lapsella olleet.  Kuvien ottamisen jälkeen mies vielä pesi kurat ja ovat siis vallan mallikkaassa kunnossa seuraavalle käyttäjälle.

Pistin Huutikseen, klik.

Huutiksessa kaikki tarkemmat tiedot vaunuista.
 Ovat siis yhdistelmät eli vauvakoppa on mukana ja talvipyörät, joilla pärjää meikäläisten talvenkin.


3 kommenttia:

Kalamuija ja lappilifestyle kirjoitti...

Ihanat vaunut. Etsin juuri vaunuja/rattaita jotka mahtuvat pienen auton takaluukkuun. Mahtuvatko noi? Ja siis tyttö jolle etsin on jo 1v3kk... eli suositteletko näitä vielä tässä vaiheessa.
Voi harmi että en huomannut tuota sinun kirpparia ajoissa. Olen tulossa Suomeen työhaatatteluun ja esim. tuo silkkipaita olis ollut juuri hyvä yläosa! Murr.. jos jotain vastaavaa on tulossa myyntiin niin vinkkaa. TArve pe.

MRS JONES kirjoitti...

Moi, tosi hyvät vaunut ovat. Meillä ollut tuossa istuma-asennossa juuri eniten käytössä. Kääntyvä aisa helpottaa tuota istuma-ikäisen istumista kun voi olla välillä katse eteen ja välillä taakse. Tuossa on kolme asentoa valittavana, voi hyvin nukkua päiväunet pitkällään. Ainakin meillä jopa talvella on omalla pihalla nukuttu. Kesäpyörät on kätevät ja vaunut menee helposti autoon. Isoilla pyörillä vie vähän enemmän tilaa, mutta helposti ne saa myös irti. Talvipyörillä on menty lumikelit. Terkkuja!

MRS JONES kirjoitti...

Niin ja sopivat tuon ikäiselle vallan hyvin, meillä vika käyttö nyt Tukholman matkalla kun tyttö 3,5v. Mulla on aika iso auto eli vähän vaikea arvioida tuota pieneen autoon mahtumista mutta uskoisin että menee;-)