maanantai 21. tammikuuta 2013

RUM JA LINE KLEIN
Rouva Jonesin tämän hetken must-lehti on tanskalainen RUM. Saan toivottavasti pian käsiini uuden numeron, mutta sitä ennen on pakko hehkuttaa siinä olevaa juttua, jonka löysin lahjakkaan tanskalaisen Line Kleinin blogista. Sitäkin siis kannattaa todellakin seurata.

Photos Line Klein
Journalist/Stylist Millie Collin Flaherty
Photos via Line Klein blog
Published in RUM

Uskomaton asunto, Brooklyn Heights on sijainti. Niin muuttaisin tänne. Kuudennen kuvan Bertoia-tuolit ovat suosikkini, omani ovat juuri kunnostettavana. Niiden väri on aina ollut valkoinen ja valkoisella maalilla olen ne nytkin tilannut, mutta tuon kuvan jälkeen alkoi tehdä mieli mustia...

ja niin...tuon toisen kuvan lepakkotuoliin rennosti heitetyn taljan tunnelmaa kaipaan kotiini. Meillä on kaksi lepakkotuolia ja olen etsinyt niihin taljaa. Olen menossa torstaina upealle lammastilalle tekemään juttua ja toivotaan että sitten Rouva Jonesillakin on oma talja. ( lapsilla toki on pulkissa taljat) Eikä mikä tahansa talja vaan jotain ihan uskomatonta. Kuvia tulossa sitten torstain jälkeen. Kiitos Kati vinkistä!!


XXX Mrs Jones3 kommenttia:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Ihana asunto, Brooklyn Heights on muutenkin ihastuttava alue, sinne muuttaisin heti!

Merja kirjoitti...

Rum näyttää mielenkiintoiselta! Mulla on blogissa just nyt Brooklyn-kuvia matkan jälkeen jos kiinnostaa..

Peeta kirjoitti...

No tää kyllä näyttää ihan uskomattomalta. Tosi tilavan näköinen kun on noin minimalistisesti kalustettu :) Lattia silti tekee tuosta kotoisan ja lämpimän näköisen, oih.

Ja kiinnostaa kyllä kuulla että millä tavalla ne lampaantaljat on erikoiset! Mullakin olis ostoslistalla taljoja, mutta en halua ostaa niitä Ikeasta.
www.rawdesignblog.blogspot.fi/