maanantai 7. tammikuuta 2013

GAUDETE

Rouva Jones kävi kenkäostoksilla Gaudetessa. Jo vuosia olen halunnut Acnen Pistol Bootseja, mutta koko on aina loppu. Katsoin niitä Köpiksestä, aikanaan Tukholmasta, nettikauposita ja vaikka mistä. Nyt olin kaukaa viisas ja pyysin Gaudeten Ninaa varaamaan minulle koon 39 kun uusi lasti saapuu. Ja nyt se tuli. Jonesin bootsit, ihanat. Muutakin iiihanaa Gaudetessa oli, sinne siis todellakin kannattaa mennä. Nettikauppakin on.

(Tämä kuvasiirto tökkii yhä, nyt kuvat picasan kautta sähköpostiin ja puhelimeen ja puhelimen kuvakansiosta blogiin, sitten taas bloggeriin tietokoneella suurentamaan ja tekstiä tekemään . Ei oo helppoa,  jostain syystä ei avaa uudempaa picasaa tuo blogger. Enkä ehdi opetella kuvien käsittelyä picasan kautta kun olen sisällä tuossa Photoscapessa. Pääsen bloggeriin kuvia siirtämään vain uudeksi kirjoittajaksi kirjautumalla, siis linkistä. On hankalaa. Olen siirtänyt 500 Gt kuvia koneen muistista, tyhjentänyt Ipadilta  tuhansia kuvia ja tehnyt vaikka mitä.  Kuvatila siis nyt ei ole täynnä vaan jotain muuta. Eli ihan kohta loppuu maltti ja tuleekin sitten vain kirjoitettuja postauksia. Kiva. Pistin nyt kasan kuvia talteen tällä menetelmällä eli muutamia päiviä nyt ainakin on pelivaraa.)

XXX Mrs Jones10 kommenttia:

Milo and Mitzy kirjoitti...

LOVE the look of this store. HAppy new year. x

Minttu / MAMI GO GO kirjoitti...

Oh, toi Gaudette on ihana! Pari kertaa siellä käynyt, mutta mitään en ikinä ostanut. Ehkä pitäisi mennä katsomaan jos sieltä löytyisi alesta nyt jotain mullekkin :)

Nanna S kirjoitti...

Voi, Pistolit on mun ikuinen haave.

Tuo kuvatilan loppuminen on aivan käsittämättömän ärsyttävää ja hidastaa bloggaamista.

Henkkumaaria kirjoitti...

minunkin kuvansiirtoni alkoi eilen illalla temppuilla. Firefoxin kanssa pääsin kuviin. Explorer ei päästänyt niihin käsiksi. Outo juttu!

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Taitaa olla kaikilla blogerin käyttäjillä sama ongelma. Siirrän omat blogikuvani Picasan verkkopalveluun ja sieltä blogiin. Vähän hitaampaa hommaa kuin normaali bloggaaminen.

MRS JONES kirjoitti...

Thanks and same to you:-)

MRS JONES kirjoitti...

Ihana ihana on. Hankin itse sieltä ikiklassikkoja, Acnea ja Filippaa. Voi mitä ihania Samujin juttuja...

MRS JONES kirjoitti...

Joo niin munkin:-) terkut

MRS JONES kirjoitti...

Ja jatkuu ongelmat:-) koitan olla luova... Kai se joskus helpottaa.

MRS JONES kirjoitti...

Joo Picasaa mäkin käytän nyt mutta ei sekään auta:-). No, kai tämän on tarkoitus vahvistaa uskoa bloggaamiseen:-)