perjantai 11. tammikuuta 2013

DAGENS LUREX

Rouva Jones taitaa olla bling-blingin perään. Niin kovasti tykkään tuosta paljettihameesta ja nyt tästä kevään Style Butlerin lurexneuletakista. Paitakin on ihan ryppyinen kun olen koko päivän istunut koneella.  Ja koska alan olla aika hermostunut tuohon kuvansiirto-ongelmaan, on aika keksiä jotain muuta. Huomenna jatkan taas instagram-kuvilla, varmaan. En siis saa yhtään kuvaa koneelta, ainostaan sähköpostin kautta ja puhelimen kautta siirrettyä. Ärsyttää. Kiitos kaikista vinkeistä tilanteen korjaamiseksi, koitan perehtyä vaikka viikonloppuna.

Harmaalla pohjalla keltainen ja korallinpunainen raita, niin kevättä. Silkkipusero Day/Nougat ja hame By Malene Birger. Kaulassa toissa joulun Balmuirin Helsinki-huivi, ikisuosikkini. Pidän sitä kesät ja talvet, niin ihana se on. Talvella kaulahuivina ja kesällä kietoudun siihen viilenevässä illassa.  No tästä Style Butlerista tykkään vallan kamalasti, josko se nyt piristäisi keväisillä väreillään;-)


Mrs Jones

2 kommenttia:

Päivi Lemström kirjoitti...

Kaikki tytöthän me bling blingistä tykätään...ihanaa muuten siirtyä kevätväreihin, neuletakki on kaunis. Onpa harmillista nuo ongelmat kuvien kanssa...

//Terhi kirjoitti...

Bling blingissä ei ole mitään vikaa. Itsekin ostin kultaa ja hopeaa tänään alelangan muodossa. Neulon pari Rikke hat ia niistä. Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo. Olen onnistunut mokaamaan langan valinnan kanssa edelliskerroilla. Hyvää viikonloopua. Itse bloggailen niin että siirrän kuvat aina koneen kuvakansioon ja sieltä blogiin. Minulla on bloggerin uusi versio, se johon en saa näitä ala-palkkeja millään näkymään, noita joissa nuo bloggeri g+ ym jakopainikkeet. Menee välilä niin hermo koko bloggeriin. Olisi niin kätevää blogata suoraan kamerasta blogiin, kuin siirtää ja käsitellä kuvat ensin ja sitten latailla niitä hitaalla yhteydellä. Oma levytilani on riittänyt. Ainoa ongelma on sitten kun poistan kuvia kuvakansioista. Ne häviävät silloin myös blogista, ei tilanne taitaa olla aikalailla +-0 tilansäästön suhteen. Kuvakansio on täynnä kuvia, jotka haluaisin hävittää, mutta en voi koska kaikki häviää jokapaikasta. Toivottavasti saat ratkaistua ongelman jotenkin. On tosi turhauttavaa aloittaa alusta uudella pohjallakaan?