sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Mrs Jonesin pääsiäinen

Rouva Jones perheineen lomaili pääsiäisenä Tammisaaressa.

Vuokrasimme minilomaksi saman mökin jolla viime kesänäkin olimme. Villa Karlbo on vanha kaunis talo, aivan Tammisaaren tuntumassa. Pidän Villa Karlbon ilmeestä, valkoiseksi maalatut hirsiseinät, mustaa, harmaata ja ripaus tummansinistä ja punaista. Johtuneeko siitä, että olen aika visuaalinen ihminen, toivon ympäristöltä kaunista ilmettä? Siis mökki on aina ihanampi jos se on kauniskin?

Olimme talossa koko uus-suurperheemme voimin. ( 2 aikuista ja 4 lasta ja perjantaina vielä mieheni 2 vanhinta tytärtä poikaystävineen dinnerillä) Söimme hyvin, siis todella hyvin. Karitsanfilettä ja bataatti-zuccini-porkkanahöystöä, karitsan paahtopaistia ja rosmariiniperunoita...kalapöydän monine herkkuineen...mämmiäkin maistoimme. Lapsille piilotettiin suklaamunia, katsottiin leffoja ja koitettiin pelata Monopolia. Koitettiin koska aina puuttui jotain pelivälineitä... kivaa oli.

Palasimme jo sunnuntai-illaksi kotiin ja nautimme lopun loman pienellä kokoonpanolla. Kauniita tunnelmia kuvina.

Ihanaa pääsiäis-sunnuntaita;-)


XXX Mrs Jones

6 kommenttia:

Marja kirjoitti...

Voi apua... niin ihanan näköinen villa että jäin ihan sanattomaksi. Tuonne on p a k k o päästä!!

Leppoisaa pääsiäinen jatkoa! Mekin tultiin jo tänään mummilasta kotiin niin saaaa yksi päivä vielä lomailla kotosalla :)

Maarit kirjoitti...

Hei Jonna,
Aivan ihana Villa,niin seesteinen ja kuulas. Mistatko yhtään keneltä tähti peitot ja ihanat tähti tyynyt olivat? Vaikka en tähtifani olekkaan, näyttivät ne niin raikkailta muun sisustuksen joukossa, että voisin itsekkin muutaman asuntoomme ostaa.
Aurinkoista aamua!
Maarit

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Onpa viehättävä paikka!

Fru Fjeldhammer kirjoitti...

So beautiful pictures as always. love your stile...

hugs

Tiinakaisa kirjoitti...

Oijoi, on kyllä huikean upea villa! Lisää kuvia :D

Virpi kirjoitti...

Kauniita kuvia,ihana tunnelma:)