maanantai 16. huhtikuuta 2012

DAISY&DON

Rouva Jones piipahti kaupungilla työasioissa. Lähistölle sattui kaksi lempikauppaani; Daisy&Don ja Kämppä.

Molemmat Kapteeninkadulla, lempilounaspaikkani vieressä. ( ja se siis on Cotlette&Caviar)Kämpästä kuvia tulossa. Auts ja iik.

 Sain kuvata muutamia ihanuuksia ja yleistä tunnelmaa suloisessa lastenvaateliikkeessä. Tämä kauppa on heikkouteni...ostin täältä esikoistani odottaessa Donaldsonin  ja Burberryn tuttipulloja, Armanin vaippalaukun. Jotain näitä aarteita on säilössä tytöille muistoksi. Näissä laatuvaatteissa on sekin kiva että mikäli ne haluaa kierrättää, niistä oikeasti saa ihan kivasti huutiksessa.

Daisy&Donista ostan tytöille ne paremmat vaatteet, mm. Armania ja Burberryä, kun raaskin. Laatu on niin hyvä että kestää molemmilla isoilla tytöillä ja sitten Fannilla vielä sen jälkeen.

Supersöpöt poikien paidat muuten, Schoffan ruudulliset. Ja arvaa; kalvosinnapeilla. Ja kivat Napapijrin vaatteet sekä tossut...

Nyt tein yhden tarpeellisen hankinnan, siitä kuvia myöhemmin;-) Fannilla on jalka kasvanut niin etten voinut olla hankkimatta. Arvaatko mikä se voisi olla...se on kokoa 26, jalkaan siis  ja väriltään pinkki;-)

Huomaa myös alimmassa kuvassa aivan huikea babykehto ja tekstiilit samaa sarjaa. Voisiko kauniimpia olla? (Mummit hei, nyt Daisy&Doniin. Tuota korikehtoa ei itse raaski ehkä ostaa)XXX Mrs Jones

Ei kommentteja: