torstai 19. huhtikuuta 2012

MRS JONES & NOVITA

Rouva Jones on aiemminkin postannut Novita-lehdestä ja Novita-langoista. Nämä mallit löydät Novita Kesä 2012-lehdestä.Olen suunnitellut uusimpaan Novita-lehteen sisustusmalliston, joista toinen väritys tässä ja toinen seuraavassa postauksessa. Ideana siis samat mallit/eri värit/eri tyyli. Mallistoon kuuluu kuusi tyynyä ja torkkupeite. Tämä siis mustavalkoinen ja graafinen, toinen boheemisti romanttinen ja suklaanruskeaa, beigeä sekä minttua yhdistävä.

Mallien suunnittelu/design Jonna Kivilahti
Kuvausjärjestelyt/styling  Jonna Kivilahti

Kuvat /Photos Krista Keltanen

Langat ja ohjeet  Novita


I designed these to Finnish Novita. Design and styling by me,Jonna Kivilahti and  photos by wonderful Krista Keltanen. Knitting and wonderful materials by Novita. And in new Novita-magazine you will get the instructions how to knit them. In my next post you will see the other colour theme for these.

XXX Mrs Jones

11 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Näihin rakastuin heti, blogissanikin hehkutin :) Sun ja Keltasen yhdessä tekemät jutut on musta aina heti saatava luettavaksi, mikäli mahdollista.

Piritta kirjoitti...

Upeita tyynyjä, ihastuin erityisesti noihin raidallisiin. Tuollaiset olisi mukava saada omaan kotiin, pitänee ostaa uusin Novita ja tarttua puikkoihin... :)

Joanna kirjoitti...

Aivan ihania! Täytyy ostaa lehti ja kiikuttaa se mummille pikemmiten. Omat taidot ei nimittäin riitä=) Mummille on aikaisemminkin kiikutettu jos jonkinlaista ohjetta ja aina se on haasteen ottanut vastaan. Viimeksi tosin vauvantöppöset oli sen verran hankalat, että tuotti vähän päänvaivaa=)

Anonyymi kirjoitti...

Mielettömän ihania! Haluaisin yrittää tuota musta-valko-harmaata, riittäisiköhän kärsivällisyys..
Mutta kertoisitko, mistä tuo nojatuoli on..? Mielestäni se on sama kuin eräässä Elle Interiörin jutussa, johon aina palaan uudelleen ja uudelleen.
- Toinen Jonna

Lifestylenordic kirjoitti...

Onnittelut! Teet hienoa työtä. Kunpa vain olisi itsellä aikaa tekemiseen - ekä sitten joskus. Minua kiinnostaa myös kuvausympäristö, missä olet järjestänyt kuvaukset. Upean näköistä.

anne kirjoitti...

Todella kaunista! Ihania tyynytjä ja tuo kokonaisuus mahtava!
Anne

Hanna kirjoitti...

Ihana tuo miljöö noissa kuvissa! Missä olette Kristan kanssa kuvanneet? Teidän tyylin jo tunnistaa, jatkakaa samaan malliin :)

Hanna
melukylantalo.blogspot.com

MRS JONES kirjoitti...

Hei kaikki- ootte ihania! Jonna: tuoli on Mokosta, vintagea. Silloin oli 2 kpl. Sanna ja Hanna; miljöö on Kristan entinen studio. Tuo lautaseinä on tapettia; Piet Hein Eekin Scrapwood-tapetti. Sitä myy Artek ja Piet Hein Eekin oma nettikauppa Hollannissa. Ihana. Terkuin jonna

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
ihana tunnelma kuvissa ja todella onnistuneet ajanmukaiset neulemallit!
Olen seurannut blogiasi jonkin aikaa ja ihan koukuttunut siihen, ihan uutta minulle. Lehdistä olen bongannut juttujasi pidempään. Olen aika kriittinen lukija, mutta supertykkään tavastasi kirjoittaa ja kuvata asioita. Olet niin aktiivinen postaaja. Kiitos monista ihanista tunnelmatuokioista!

vosgesparis kirjoitti...

Gorgeous and totally my style, loving your pictures as well!

LauraQ kirjoitti...

Nää on Jonna todella makeita! Heti alkoi tehdä mieli virkata/kutoa uusia tyynyjä sohvalle.