maanantai 26. maaliskuuta 2012

HOME BAZAAR

Rouva Jones vietti rauhallista sunnuntaita.

Lauantaina kävimme lähiravintolassamme Mellstenin Uimarannan Kahvilassa, jossa oli kanta-asiakkaille hauska illanvietto: valikoimaan on tulossa pizzoja ja me pääsimme maistelemaan 9 uutuutta, joista 6-7- pääsee Haukilahden uimarannan pizzalistalle. Jee. Niin superhyviä ja hauskaa oli muutenkin.  Oma suosikkini on Mellsten ja Italia. Suosittelen ehdottomasti!

Sunnuntaina kävimme lounalla fantastisessa Cafe Brunssdalissa Espoon Kauklahdessa. Postaus tulossa;-)

Sen jälkeen ajoimme katsomaan kollegan perustamaan upeaa sisustusliikettä. Sisustustoimittaja ja puutarhuri Ulrika Tuomainen on miehensä valokuvaaja Jeppe Tuomaisen kanssa perustanut kotinsa yhteyteen fantastisen HOME BAZAAR sisustuskaupan.

Nettikauppa aukeaa piakkoin...tämä lohduttanee kauempana asuvia.

Tunnelma kaupassa on aivan uskomaton. Kalusteita, tyynyjä, astioita, kynttilänjalkoja, herkkuja, kahvia...ja vaikka mitä muuta. Upeita lamppuja Ulrika toi Pariisista. Mielettömän hienoja!
Meille täältä kotiutui italialaista öljyä ja kynttilöitä. Ihana betonipöytä mahtuisi meidän pihalle...ja tarjolla myös loistavaa kahvia!

www.homebazaar.fi
XXX Mrs Jones

4 kommenttia:

Sirpa M. kirjoitti...

Betonipöytiä löytyy myös osoitteesta:
http://www.sisustusbetoni.fi/

Hannis kirjoitti...

Hei olipas kiva tavata! Muuten voinkos hakea kassin suoraan Pialta - asutaan aika lähellä :-)

Itse kävin tuolla Sisustus Bazaarissa ennen joulua, täytyykin käväistä uudelleen. Hirveesti houkutuksia!

MRS JONES kirjoitti...

Sirpa kiitti vinkistä, just viime viikolla kyseisen firman tasoja pääsin ihailemaan. Hannis; joo! Niin oli kiva nähdä! Sanoinkin jo Pialle että varmaan haluat noutaa palkintosi sieltä! Olipa hauskaa että tutustuttiin ! Terkuin jonna

VillaKoira kirjoitti...

Hei hauskaa, tunnistan tuon "lähikaupan"!!! Meidän tontille nimittäin käännytään tuosta :))) ! Pitää käydä piipahtamassa joku kerta!