maanantai 12. maaliskuuta 2012

BENICO

Rouva Jonesin tekee mieli esitellä tämä superkiva sisustuskauppa.

BENICO

Benico on Forumissa, Yrjönkadulla. Ja on ollut samalla paikalla jo kuulema 13 vuotta, itse muistelin käyneeni siinä jo 20 vuotta sitten mutta taisin erehtyä. Elävästi muistan että raahasin sieltä tyynyjä muuta kivaa kotiini, joka vuonna yksi ja kaksi oli Eerikinkadulla, ihan kulmilla. Tosi lähellä Kamppia tämä kauppa on, helppo löytää.

Valikoima on laadukas ja ajaton, mutta siinä se on kiva tämän hetken särmä. Bruka, Linum ja vaikka mitä muuta. Valkoista, harmaata ja beigeä, ripaus mustaa. Tosi kiva. Kantsii mennä. Itse ostin siellä käydessäni tuon nojatuolissa olevan Day Homen HAPPY-tyynyn. Niin ihana.

( ja joo, täältä olivat ne ihanat Brukan mustavalkoraitaiset tyynyt Minnan koti Kotivinkissä-postauksessa)

XXX Mrs Jones

3 kommenttia:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Etsin ikkunalaudalle korkeita valaisimia ja Benicon unohdin kokonaan, yhdessä kuvassa vilahti nimittäin aika kivan näköienn valaisin... Onnksi löysin Calabalicista sopivat.

Marja kirjoitti...

Benico on yksi suosikkiliikkeistäni! Viimeksi käydessäni löysin sieltä aivan ihanan Linumin pellavaisen huivin :)

Nimetön kirjoitti...

Hei,
Benico on liike, jossa käyn joka kesä Suomessa käydessäni. Ihania tavaroita, mutta mikä parasta loistava ja välitön, ei ylimielinen palvelu. Ihan paras.
Samoja kauniita tuotteita löytyy toki muualtakin, mutta nimenomaan palvelun vuoksi suunnistan Benicoon - ' valkoiseen kauppaan', joksi nuorempi poikani Benicoa kutsuu;) Ensi kesänä taas...
- Maarit H., Peking