maanantai 2. tammikuuta 2012

Mrs Jonesin työhuoneessa..work, work, work

Rouva Jonesin työhuone on kotona.

Huone sijoittuu L-mallisen asuntomme toiseen päähän ja yksi seinä on kokonaan ikkunaa. Valoisa siis. Jaan huoneen mieheni kanssa, joka ajoittain tekee töitä myös kotona. Pöytämme ovat vastakkain, samanlaiset Martelan työpöydät, alla mustat peltilaatikostot(Piironki) ja työtuoleina Eamesin DSR-tuolit. Samat tuolit kuin ruokapöydän ympärillä. Muutama kuva sekaisesta työhuoneesta. Uusi vuosi saisi alkaa siivouksella;-)

Eero Aarnio The Tree-puu, Puppy-koira ja Tuplakupla-valaisin ovat lemppareitani, kaikki lahjaksi toivottuja ja saatuja. Katossa ennen makuuhuoneessa ollut Tord Boontjen "Midsummer Light"-paperilamppu(Skanno). Taustaseinä maalattiin mustalla liitutaulumaalilla kun huone oli Fannin lastenhuoneena. Se on niin hieno, etten raaski kirjoittaa siihen;-)

Upea taulu on valokuvaaja Tomi Parkkosen valokuvataidetta Hangosta...odottaa sitä kakkoskotia Hangossa.

This is where I work;-)


p.s. pienensin kuvia saamani palautteen johdosta,
olisiko parempin näin?

Halauksin Mrs Jones

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Uutta Vuotta! Työhuone näyttää kivalta. Pakko kuitenkin antaa myös palautetta: sen jälkeen kun innostuit photoshoppauksesta, omat uudet kuvasi blogissa ovat olleet häiritsevän rakeisin. Iso miinus aikaisempaan verrattuna. Vai mitä mieltä muut lukijat ovat?

MRS JONES kirjoitti...

Hei Anonyymi ja kiitos palautteestasi: Kuten aiemmin muutamaan otteeseen sanoin ( ja jo etukäteen pahoittelin) tulee kokeilukausi olemaan oppimista ja erehtymistä. Huomasin itsekin ettei Photoscapella käsitellyt kuvat kestä suurentamista ( ovat siis ok pienempänä)vaan muuttuvat kovin rakeisiksi ( mikä sinänsä on mielestäni välillä tosi makean näköistä) mutta testataan ja parannetaan. Eli malttakaa;-)


ja hyvää uutta vuotta!
jonna

selma kirjoitti...

Aivan mahtava työhuone! Tosi ihania juttuja ja musta seinä täydentää kaiken. Hyvää uutta vuotta Jonna!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kivan näköinen työhuone, kumpa olisimme saaneet vielä yhden kokonaisuuskuvan :)

Sanoit postauksen lopussa saamastasi palautteesta. Itse toivoisin näkeväni kuvia ehdottomasti suurempana, jolloin kuvat ja tilat pääsevät enemmän oikeuksiinsa. Pahoitteluni tästä toiveesta. Varmasti toiveita on yhtä paljon kuin lukijoitakin :)

Jään mielenkiinnolla seuraamaan vuoden 2012 blogiasi :)

Sini kirjoitti...

Oi, hieno työhuone! :)

Mervi kirjoitti...

Heippa ja samaa mieltä kuin muutkin, aivan upean näköistä!! Kertoisitko, misät noita valkoisa jakkaroita saa ostaa!