perjantai 13. tammikuuta 2012

Favourites @ home

Rouva Jonesilla on kotona muutama lempijuttu.

Yksi, ihan käytännön syistä, on Kartellin musta tarjoiluvaunu. Se on meillä käytössä päivittäin kun viedään tavaraa ruokapöytään ja takaisin keittiöön. Ihan paras.

Toinen lemppari on Eero Aarnion Tuplakupla-valaisin, jonka sain joululahjaksi pari vuotta sitten. Jaetulla sijalla myös Eamesien tuoli. Rakastan sitä. Meillä on niitä nyt 10, vähitellen hankittuja.

Kolmas on Kartellin Bourgie-lamppu. Haaveilen ostavani toisen. Laittaisin ne makuuhuoneeseen yöpöydille. Himmennin on niiiiin hyvä.

Neljäntenä mukaan pääsee kahvipannuni. Se on vanha ja luotettava. Alessin espressopannu Zarrosta, vuonna 1988 tai jotain sinnepäin.
(mustaraitaiset kupit TineK Home)

Ja tykkään kamalasti Blockistani. Itse olisin valinnut mustan johdon, mutta sain tämän joululahjaksi vuosia sitten.







Mikä on lempiasia kotonasi?



Halauksin Mrs Jones

14 kommenttia:

Norppa kirjoitti...

Just nyt vastaan, että iso nippu vaaleanpunaisia tulppaaneita, lempikukkiani. Muina vuodenaikoina vastaisin varmaankin muhkun, valkoisen nojatuolin, jossa luen kirjoja, nukun päiväunia, syön välillä aamupalaa, surffaan netissä...

Anu kirjoitti...

Vaikea valita yhtä lempiasiaa. Sanon kolme, joita en osaa laittaa paremmuusjärjestkseen. Harri Koskisen K-tuoli mustana pyörivällä jalalla, suursuosikki siitä lähtien, kun tuoli on julkaistu. Vuosi sitten ostin vihdoin ja päädyin pyörivään jalkaan.

Toinen mieliesine on Block-valaisin. Olen saanut mieheltäni ensimmäisenä joulunamme joululahjaksi. Tosi tärkeä ja muutenkin kaunis :)

Kolmas on Artekin jakkarat kolmella jalalla. Niin monikäyttösiä ja näppäriä mun mielestä. Tykkään :)

Jasmiina kirjoitti...

Kauniita:)

Omassa kodissani on varmasti tärkeimpiä kaikki itsetekemät - niissä on tunnearvoa:)

Anonyymi kirjoitti...

Louis Ghost sellainen josta tuskin luovun, muuten noita samoja suosikkeja tulee osteltua pojan ja miniän kotiin, oma musta Bourgie muutti sinne, ja sinne olen ostanut myös Tuplakuplan, Aarnoin Puppyt, prinsessoille Lou Lou Ghosteja....oma maku on liian ailahtelevainen, sisustus elää koko ajan, mutta LouisG toivottavasti on ja pysyy!

Anonyymi kirjoitti...

Ihanat suosikit sulla! Voisitko kertoa tuon Kartellin tarjoiluvaunun mitat; sellainen olis ihan MUST meillä!!!

Kotoani en luopuisi olohuoneen ja keittiön välillä tönöttävästä takka-leivinuuni-systeemistä, joka lämmittää meitä iltaisin. Kesällä vastaisin varmasti toisin ;)

- Elma -

Kaisa Palomäki kirjoitti...

Ihastuttavia tavaroita! Tuon tyyppinen liikkuva kärry olisi kyllä supertoimiva.

Lempitavaroitani taitavat olla antiikkihallista löytynyt iso valkoinen kattokruunu ja itsetuunattu työpöytä, antiikkihallista sekin alunperin.

Kaunis blogi sinulla, sait juuri uuden lukijan.

- Kaisa

AnnaW kirjoitti...

Olen jo hetken käynyt kurkkimassa melko säännöllisesti blogiasi ja tykkään siitä tosi kovin! Nyt on aika kyllä kirjautua lukijaksikin :)

Me asutaan melkein 100-vuotiaassa talossa ja tärkein asia siellä on tunnelma, oli sitten kesä tai talvi. Suosikkiesinettä en millään pysty valitsemaan...tai edes top10 listaamaan :)

Room of karma kirjoitti...

Åhh vad jag gillar din lampa ♥
Ha en fin fredag! kram CC

paislea kirjoitti...

gorgeous pictures! as always!!

allister bee blog

Minna kirjoitti...

Kiitos kivasta blogista, löysin tämän vasta ihan viime aikoina. Lupaan että jatkan lukemista jatkossa :)
Kotona paljon lempiasioita, ehkä rakkain vanha lipastoni.

Asiasta toiseen, minkä kokoinen tuo tuplakupla-valaisimesi on? Itsekin olen haaveillut tuosta ja nyt juuri net.Anttilassa M-kokoinen on hyvässä tarjouksessa, voi olla että täytyy ostaa :)

MRS JONES kirjoitti...

Kiitos ihanista vastauksistanne, , thank you, tack& kram! Kotona on paljon kaikkea rakasta...Tuplakuplani on koko M, kaunein ja sopusuhtaisin, ainakin mun mielestä. Kartellin tarjoiluvaunua en nyt ehtinyt mitata, ne löytvät kyllä Kartellin sivuilta tai voin lisätä myöhemmin. Ihan paras malli, kolme tapaa pitää sitä; auki kokonaan, auki puoliksi tai kokonaan kasassa. Ihan makea! Halusin sitä vuosia enkä koskaan raaskinut...kunnes kerran eräässä kuvauksessa sellainen vaurioitui hieman kuljetuksessa...ostin sen sitten hieman edullisemmin itselleni. Ja juuri silloin olimme tehneet tämän asuntomme kaupat...näin sille juuri oikean paikan jo mielessäni. Ihanaa viikonloppua, terkuin jonna

Ulpukka kirjoitti...

Kiitos kivasta blogistasi!

Mun suosikkiesineet kotona taitaa muodostua vanhoista tavaroista. Ehdoton ykkönen on valtava kaappi, jonka olen noin 10 vuotta sitten kunnostanut, nielee mielettömän määrän tavaraa, siinä en luovu ikinä! Kakkosena iso musta koristeellinen amerikan arkku joka toimii sohvapöytänä. Parasta siinä on ostohinta; myyjä pyysi 20 euroa, vaikka olisin ollut valmis maksamaan vaikka kymmenkertaisesti. Toki ihan pokkana tein kaupat.. ;) Kolmantena ehkäpä kuistilla oleva siro rautasänky, joka löytyi metsästä palasina ja osittain maahan hautautuneena: mulle aarre!

Tulevaisuuden hankintana olen jo pitkään haaveillut noista samaisista Eamesin tuoleista mitä sinulla on peräti kymmenen! Voisitko vinkata fiksua ostopaikkaa? Ulkomailta olen arka tilaamaan... Vaikea on vaan päättää metalli- ja puujalkaisen välillä..

Lifestylenordic kirjoitti...

Hei, löysin blogisi jokin aika sitten. Me hankimme syksyllä Jura kahviautomaatin,josta en luopuisi mistään hinnasta. Tuo arkeen luxusta. Kiitos inspiroivasta blogista.
Sanna

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Lempiasiani on varmaan seinäkollaasi makuuhuoneessa
http://lumolifestyle.blogspot.com/2011/02/before-and-after-our-bedroom-art-wall.html

Se elää ja noista viime kevään kuvista taas muuttunut. Seinällä on muistoja matkoilta, lahjoja ystäviltä, taidetta, antiikkia ja erikoisia esineitä sulassa sovussa.

Toisaalta olen kyllä edelleen kovin ihastunut 12 v. sitten hankimaani vanhaan Alkon ikkunassa olleeseen lasikylttiin, joka roikkuu eteisen seinällä