maanantai 12. joulukuuta 2011

MRS JONESIN JOULUKALENTERIN 12 .LUUKKU: Joulukoristeita...

Rouva Jonesin joulukoristeet on pakattu autotallin perälle. Eikä niitä ehkä saa sieltä, koska edessä on yksi muuttokuorma. Siksi olen hankkinut muutamia uusia. Ihan vaan varmuuden vuoksi. Yhdet lempparini aion kyllä kaivaa keinolla millä hyvänsä, ne ovat Munchenistä designmuseosta vuosia sitten hankitut...usko tai älä...neonsävyiset tontut. Kuulostaa kamalalta. Mutta ovat tosi makeat.

Näistä osa on Stockkalta ja osa Pompotista. Leikkisiä, iloisia. Ainakin lasten mieleen.

Muut koristeeni ovat mustavalkoisia, ne Day Homen pallot. Uusimpana pian kuviin pääsevät TineK Homen risutähdet, jotka tulivat kuulema perjantaina kauppaan..siis Nougatiin, varasin jo pe omani. Niistä kuvia kunhan palaan alkuviikon reissuista. Maanantaina suuntaamme Kristan ( Krista Keltanen, valokuvaaja) kanssa Ilmajoelle. Siis aika kauas. Toivottavasti on lunta!

Kristan ihanien joulukorttien arvonnan voitti KAMMARI! Onnea.
Halauksin Mrs Jones

2 kommenttia:

Tuuli - Lumo Lifestyle kirjoitti...

Lasiset koristeet ovat suosikkejani. Kuusessamme on pieniä lasisia pähkinänsärkijän hahmoja, lasihedelmiä- ja sydämiä. Osa löytyi Key Westistä jolun alla useampi vuosi sitten, sain samanlaisia vielä kälyltänikin lahjaksi myöhemmin.

MRS JONES kirjoitti...

Hei Lumo ja kiitos kommentistasi! Lasiset tosiaan ovat ne ihanimmat, varastossa olisi ihanuuksia, katsotaan ehtivätkö kuuseen....terkuin jonna