maanantai 5. joulukuuta 2011

Butic Blancin pallomekko

Rouva Jonesin nuorimmainen, Fanni, oli juhlamekon tarpeessa.

Bongasin Time of Aquarius-blogin Minnan pop-up-shopista maailman suloisimman mekon. Pilkullisen, kuinkas muuten. Olisin tilannut kaikille meidän tytöille ja itsellenikin...mutta Minnalta oli jo kangas loppu.  Kuka ompelisi Rouva Jonesille tuollaisen juhlamekon? Pliis?

Butic Blanc...sinne siis, mikäli tuollaisen tahdot.

Fanni sovitti mekkoa pikaisesti, siis todella; juosten, hyppien.

Ihana.

Halauksin Mrs Jones

7 kommenttia:

S kirjoitti...

Onpas ihana mekko ja etenkin tyttö ♥

Minna-Leena kirjoitti...

On ihana ja ihan kuin Fannille vartavasten tehty :)

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis mekko ja vauhdikas tyttö. Saako kysyä miksi Fannyllä on silmälasit?

MRS JONES kirjoitti...

Kiitokset kommenteista; mekko tosiaan on ihana ja tyttö vielä ihanampi. Varsinainen ilo. Ja anonyymin kysymykseen; Fanni sai lasit koska karsastaa toista silmää ja samalla huomattiin plus kuutosen verran vikaa. Iloista on se, että vika löytyi näin pienenä ja sitä päästiin korjaamaan poikkeuksellisen aikaisin;-)

VK kirjoitti...

Juu, kyllä kuvasta huomasi ensin suloisen lapsen ja vasta sitten mekon. Kyllä kai itsekin olisit pomppinut riemusta, jos olisit saanut noin nätin mekon. :)

-stine-* kirjoitti...

Meillä kolmonen sai 2-vuotiaana lasit ja aina jaksaa ihmetyttää toi kysymys "miksi lapsella on lasit?". Miksiköhän. Nätti mekko ja söpö tyttö! Meillä on kaikille neljälle Zarasta joulunajan juhlamekot ja malli on aika yks yhteen ton pallomekon kanssa. Hyvä, klassinen juhlava malli!

Tanja kirjoitti...

Ihana tyttö, ihana mekko! Oi että :)